KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I FREDERICIA


Fredericianere ved, hvor smuk byen tager sig ud med et let snedække på husrækkerne i midtbyen. Men lige så smukt det tager sig ud, lige så ubehageligt kan det være, når brostenene pludselig er spejlglatte. Derfor er det vigtigt at få ryddet for sne og saltet ordentligt.

Hvem er Snevagten?

Det ligger i navnet. Vi er på vagt for sne, og det er vi døgnet rundt, hele vinteren også jule- og nytårsaften. Vi rydder sne og salter med hjælp fra kompetente medarbejdere og topmoderne maskiner. Vi løser alle typer opgaver: Hvis du skal have ryddet fortovet, dukker vi op med skovl og salt. Hvis du skal have ryddet hele gårdspladsen, har vi traktorer med et over fire meter bredt fejeblad. Ingen opgave er for stor eller lille for os, når du skal har brug for snerydning i Fredericia.

Hvor meget koster snerydning i Fredericia?

Der er mange gode grunde til vælge Snevagten. Én af dem er den fordelagtige pris. Med vores prisberegner, som ses længere nede på denne side, kan du få et prisestimat på din snerydning i Fredericia. Hvis du vil have et konkret håndfast tilbud, så kontakt os enten via nettet, på telefon eller vores nye app. Så svarer vi dig inden for kort tid.

Hos Snevagten har vi sat os for både at levere ydelser af høj kvalitet og samtidig insistere på lave priser. Derfor har vi indført prisgaranti. Prisgaranti er din garant for, at du ikke betaler mere end rimeligt for vores ydelser. Det betyder specifikt, at hvis du finder en pris på snerydning i Fredericia, som er lavere end vores, så matcher vi prisen. Det synes vi er god stil.

Hos Snevagten har vi en klar vision om at være en stabil og pålidelig samarbejdspartner. Derfor tilbyder vi fastpris. Med fastpris betaler du ikke for hver gang, vi rykker ud henover vinteren. Du betaler derimod et fast beløb, uanset hvor meget snerydning i Fredericia. Det giver overblik over budgetterne og ro i sindet.

Kontakt

Hos Snevagten har vi over 10 års erfaring med snerydning og saltspredning overalt i landet. Vi går op i vores håndværk og lægger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse. Du kan læse nogle af vores Facebook-anmeldelser længere nede på denne side. Kontakt Snevagten via formularen til højre og få et uforpligtende tilbud i dag. Så behøver du ikke bekymre dig det mindste om snerydning i Fredericia.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk