Skip to main content

Snerydning i Brønshøj

Når frostgraderne og snevejret rammer Brønshøj, så skal der ryddes sne. Og hvis du er erhvervsdrivende, er det dit lovpligtige ansvar, at der bliver ryddet sne på dine arealer, så kunder, medarbejdere og andre kan færdes trygt og sikkert på dine områder. Men som virksomhedsejer med ansvar for en lang række opgaver, kan det være en stor opgave også at skulle sørge for snerydning og saltning, særligt hvis vintervejret virkelig har ramt Brønshøj. 

Her kommer Snevagten ind i billedet. I mere end 15 år har vi ydet snerydningsservices for virksomheder i hele Danmark. Dette indbefatter selvfølgelig også Brønshøj. Vi tilbyder forskellige services, har både mandskab og maskiner til rådighed, så vi altid er klar til at rykke ud. Gennem vores services kan du finde den løsning, der passer bedst til dine behov for snerydning i Brønshøj. Dem kan du læse mere om her. 

Snevagten arbejder med snerydning året rundt

Snevagten er den eneste virksomhed i Danmark, der arbejder med snerydningsservices hele året rundt. Det betyder, at når vi ikke er i gang med at salte og glatførebekæmpe i vintermånederne, så bruger vi resten af året på at forbedre vores services, så vores kunder vinter efter vinter får de bedste og mest professionelle løsninger fra os.

Gennem vores kompetente og professionelle beredskab, der altid er klar til at rykke ud, når vores kunder har brug for det, sørger de for at rydde sne om natten og tidligt om morgenen, så vores kunders områder er klar til en ny dag. Derudover er vores telefoner åbne døgnet rundt, så du altid kan få fat på os, når behovet opstår. Slutteligt tilbyder vi GPS-dokumentation for vores arbejde, så du kan få adgang til live-opdateret dokumentation på det udførte arbejde. 

Vi rydder sne og salter for alle slags kunder i Brønshøj

Gennem mere end 15 års erfaring har vi ryddet sne for alle typer kunder. Det indbefatter alt fra den lille butiksejer, der selvfølgelig vil sørge for, at kunder og borgere trygt kan gå på fortovet foran butikken. Det gælder også den store kunde, der har 10 forskellige adresser, hvor der skal ryddes sne. Og så gælder det kommuner og institutioner. Vi har mangeårig erfaring med både små kunder, hvor arbejdet kan klares med skovl eller store kunder, hvor vi skal køre den helt store sneplov ud. 

Kend reglerne og dit ansvar for snerydning i Brønshøj

Kommunen tager sig naturligvis af den offentlige del af snerydningen. Men du har pligt til at holde dine virksomheds arealer sikre og farbare fra klokken 7.00 til 22.00 hver eneste dag undtagen søndag, hvor du må sove en time længere. I princippet er der bødestraf for manglende rydning og saltning, og kommer nogen til skade, kan du også få et sagsanlæg på halsen. 

Den slags bekymringer er du helt ude over med en snerydningsaftale hos Snevagten. Vi klarer det hele, og sørger for, at du er tilfreds. Derfor har vi også oprettet forskellige abonnementsløsninger, så du kan få snerydning på abonnement. Hvis vi rammer ind i en hård vinter, kan det være en god sikkerhed at vide, at Snevagten klarer alle snerydningerne for dig. På den måde er du også bevidst om, hvad snerydning vil koste i dit budget, fordi der ikke er nogen ubehagelige overraskelser. 

Hvis du ikke mener, at snerydning på abonnement passer til dine behov, kan du også få snerydning til fast pris. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specifikke behov, og så skræddersyer vi gerne et tilbud til dig. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine arealer ganske gratis og uforpligtende. Så kan vi give dig et helt konkret tilbud på opgaven.

Få styr på dit sneberedskab allerede i dag. Ring på tlf.: 38 71 17 00, og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at holde dine arealer sikre i vintermånederne. Du kan også kontakte os her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark