Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I BRØNSHØJ


Vidste du, at Brønshøj rent statistisk har flere ”ægte” københavnske indbyggere end resten af København jævnfør tal fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter? Det burde vel alt andet lige give ret til visse fordele, men det lader åbenbart ikke til at imponere vejrguderne sønderligt. Indtil videre har Brønshøj i hvert fald måttet trækkes med sne og slud som alle andre. Det betyder, at du også her skal ud med sneskovl og kost ekstra tidligt om morgenen, når det har sneet.

For de fleste er det en sur pligt, men sådan har vi det ikke hos Snevagten A/S. Tværtimod tager vi gerne tjansen hos dig også, uanset om du bare har nogle få meter fortov, der skal ryddes og saltes, eller om du har ansvar for arealerne i en større virksomhed. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi er lige i nærheden. Snevagten A/S har nemlig huseret i Brønshøjs gader i mere end 10 år, og vi har altid både mandskab og materiel på stedet – klar til at rykke ud.

UOVERTRUFFEN SERVICEPAKKE TIL ALLE I BRØNSHØJ

Erhvervskunder, får altid adgang til vores fulde servicepakke, som blandt andet inkluderer:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Det ser måske dyrt ud, men faktisk er vi de billigste i hele området. Vi matcher alle andre tilbud på enslydende vilkår. Prisen i dit konkrete tilfælde afhænger selvfølgelig af arealets størrelse og den pakkeløsning du vælger, men du kan få en vejledende pris her og nu, hvis du indtaster dine data i prisberegneren her på siden. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer ganske gratis og uforpligtende. Så kan vi give dig et helt konkret tilbud på opgaven.

KEND REGLERNE, OG UNDGÅ SAGSANLÆG OG BØDER

Kommunen tager sig naturligvis af den offentlige del af snerydningen. Men du har pligt til at holde dine virksomheds arealer sikre og farbare fra klokken 7.00 til 22.00 hver eneste dag undtagen søndag, hvor du må sove en time længere. I princippet er der bødestraf for manglende rydning og saltning, og kommer nogen til skade, kan du også få et sagsanlæg på halsen.

Den slags bekymringer er du helt ude over med en snerydningsaftale hos Snevagten A/S. Vi klarer det hele, og sørger for, at du er tilfreds. Er du ikke det, får du ingen regning. Vi kalder det tilfredshedsgaranti, og den tør vi give, fordi vi sætter en ære i at levere et perfekt resultat.

Få styr på dit sneberedskab allerede i dag. Ring på tlf.: 38 71 17 00, og lad os få en snak om, hvordan det bedst kan gribes an.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD