Skip to main content

GPS-styring

Vidste du, at…?

Med Snevagten kan du få snerydning på abonnement. På den måde er du sikker på, at Snevagten rydder sne og salter for dig, når vintervejret rammer. 

Snevagten er Danmarks eneste snerydningsvirksomhed

Snevagten er den eneste virksomhed i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med at rydde sne og salte året rundt. Det har vi gjort i 15 år og er specialister inden for saltning og snerydning.

Lokale medarbejdere over hele Danmark

Vi har et dedikeret team af lokale medarbejdere over hele Danmark. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du regne med vores pålidelige og effektive snerydningspersonale. Vi sikrer, at veje og områder bliver ryddet for sne og saltet med høj professionalisme og effektivitet.

GPS-styret snerydning og saltning

Flere af vores maskiner har monteret en GPS. Dette er både for at tracke maskinens kørsel, men også for at kunne foretage en tracking af vores saltspredning. Det er muligt at måle hvor mange gram pr. kvm salt, vi spreder ved saltninger. Normalt bliver der anvendt 20 g/kvm ved asfaltbelægning, men afhængigt af overflader og belægning kan vi skrue op og ned for saltspredningen. 

Er du interesseret i at have en vintertjeneste med GPS-styring, så tag fat i os på 38711700 for at høre om mulighederne i dit område.

Dokumentation af udført arbejde

Snevagten kan tilbyde flere muligheder inden for GPS-tracking: 

Dokumentation i form af registreret arbejde

  • Du vil have det fulde overblik over alle saltninger og snerydninger, vi har registreret på netop din specifikke lokalitet. Vores bemanding, der udfører vintertjeneste, vil efter endt rute registrere alle de pladser, som er blevet saltet og sneryddet, så du får overblikket over det fuldførte arbejde. 

Tidskrav ved registrering af arbejde

  • Ved registreringen af det arbejde, der er udført, vil der blive indtastet et tidsrum for, hvornår arbejdet er udført. 

GPS-koordinater

  • Vi arbejder med en ny teknologi inden for GPS-styring, som, med stor præcisering, kan indikere præcis hvor maskinerne og håndfolk har været ved udførelsen af arbejdet. 

Personlig opfølgning ved udført arbejde

  • En CSM-manager vil følge op på, om pladsen er blevet udført som aftalt, og om der har været nogle forhindringer/forsinkelser på ruten. Dette bliver også fulgt op med kvalitetskontrol af pladsen for at holde pladsens arealer op til den standard, der er aftalt.

Lyder ovenstående som noget for dig? Tag fat i vores team og hør hvilke muligheder, der er for GPS-tracking af dit område og på din lokation. 

Store miljømæssige fordele

Vi holder os selv op imod høje standarder inden for saltning og snerydning, og vi kører efter en rute, som er planlagt på forhånd. Dette gør vi både for at optimere tiden på de forskellige pladser, men også for at imødekomme særlige behov under vintersæsonen. Vi anvender teknologien som et redskab, der kan forbedre vores arbejde i form af ruteplanlægning, saltning og dokumentation for udført arbejde, som betyder meget for mange af vores kunder. 

Tilvælger du en af ovenstående løsninger, giver det adgang til forskellig data. Vores medarbejdere bliver grundigt oplært i at aflæse og udnytte informationen, så de kan foretage den bedste og mest effektive saltning og ikke kommer til at salte to gange samme sted.

Vores GPS-system betyder kort sagt:

  • Bedre og mere effektiv saltning til gavn for miljøet
  • Forbedret ruteplanlægning så sneploven ikke bruger unødig brændstof og bliver udsat for unødig slid
  • Mulighed for optimal styring og kommunikation fra hovedkvarteret, for eksempel ved farligt vejr, risiko for ejendomsskader etc.

Sådan bliver du kunde hos Snevagten

Få et overblik over hvordan vi indgår en aftale om at sørge for din vintertjeneste. Vi tager dig i hånden og sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om, hvad dine behov er for at have en succesfuld vintertjeneste.

01

Indsamling af information
Når vi skal salte og rydde sne på dine arealer, skal vi kende dine adresser. På den måde kan vi se matriklerne fra luftfoto og få nøjagtige målinger af dine arealer. Det er også her, at vi finder ud af, hvilken belægning dine arealer har, og hvilke maskintyper der er nødvendige for at udføre arbejdet mest effektivt.

02

Udformning af tilbud
Efter en samtale kan vi udforme et tilbud, som inkluderer al den relevante data for, at vi kan påbegynde arbejdet. Vi finder ud af hvilken abonomentsløsning og servicepakke, som passer din lokation bedst.

03

Fremsendelse af tilbud
Vi sender tilbuddet til dig digitalt, så du kan gennemgå alle kort og vælge din abonomentsløsning. Du kan altid få fat på os, hvis du har spørgsmål, og ellers har du mulighed for at underskrive med det samme.

04

Velkomstgave
Vi modtager en kopi af den underskrevne aftale. Herefter sender vi dig en velkomstgave. Efterfølgende vil vores driftsafdeling begynde at planlægge kørslen af dine arealer til vintersæsonen, så du er klar til sikre vinterarealer.

Snevagten har ryddet sne i mere end 15 år

Er du nysgerrig efter mere?

15
Vi har ryddet sne i mere end 15 år
129.000
Vi har kørt 129.000 saltninger i sæsonen 22/23
35.000
snerydninger har vi foretaget i sæsonen 23/24
4.365
vi kører 4.365 pladser til næste sæson
21
Kommuner landet over får ryddet sne
31.234
Timer har vi kørt og ryddet sne samt saltet
754
Gange er vi rykket ud i år for at rydde sne og salte
21
Kommuner landet over får ryddet sne
31.234
Timer har vi kørt og ryddet sne samt saltet
754
Gange er vi rykket ud i år for at rydde sne og salte

Snerydning i hele Danmark

Vi klarer alle opgaver inden for snerydning – store som små

Hos Snevagten vil vi være erhvervslivets foretrukne leverandør af snerydning og saltning. Det er en vision, der kræver arbejde og ydmyghed at leve op til. Derfor siger vi heller ikke nej til opgaver – hverken fordi de er for store eller for små.

Vi servicerer alle virksomheder. Lige fra den lille butik, som skal have ryddet fortovet for sne til store kontorer og institutioner med behov for snerydning og saltning af parkeringspladser og gårdarealer. Vores maskinpark spænder ligeledes fra ganske almindelige sneplove og koste over fejemaskiner til traktorer med bredde sneplove.

Vores ypperste opgave er at sørge for professionel og kompetent snerydning – uanset opgavens omfang. Ligeledes rykker vi ud i hele landet på alle dage og på alle tider af døgnet.

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark