Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I RINGSTED


Historisk set har Ringsted siden vikingetiden været en af landsdelens mest betydelige byer, og har da også masser af spændende vartegn at byde på. Fra mere moderne tid er Hansen’s Konditori og Cafe en af de mere kendte attraktioner – for det er Danmarks ældste af slagsen. Her kan du eksempelvis få lækre kringler med hvid glasur, som vor mors mor bagte dem.

Resten af Ringsted får dog også med jævne mellemrum et lag hvid ”glasur”, når vejrguderne føler for en omgang snevejr. Så går kommunens Vej & Park-beredskab i gang med at rydde veje og kommunale områder. Du har dog selv ansvaret for din egen matrikel og tilstødende arealer, så postbuddet og andre forbipasserende kan færdes sikkert. Vidste du, at lovgivningen faktisk kræver, at der er ryddet og saltet fra klokken syv morgen til toogtyve aften – hver dag undtagen søndag, hvor du må have lov at sove en time længere?

SNEVAGTEN A/S HAR MANDSKAB OG MASKINER KLAR I RINGSTED

Hvis din dagskalender ser ud som de fleste andre ringsteders, er der sikkert ikke for godt plads til vejrets drillerier, der har det med at blive udført på de mest ubelejlige tidspunkter. Problemet er dog ikke større, end at du bare kan tegne en snerydningsaftale med Snevagten A/S. Det har mange institutioner og virksomheder i Ringsted allerede gjort, for det er usandsynlig billigt. Faktisk er vi de billigste på hele egnen, og det bakker vi op med prismatch. Derfor er vi altid friske på at matche enhver konkurrent på lige vilkår.

Vi tilbyder:

 • Snerydning og saltning kort før klokken syv, så effekten holder længst muligt
 • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
 • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
 • Unikke garantier på laveste pris og fuld tilfredshed
 • Fast lav salt-pris med lagergaranti hele sæsonen
 • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED ARBEJDET, ER DET GRATIS

Snevagten A/S har opereret i Ringsted i mere end 10 år, og derfor ved vi præcis, hvordan snerydning og glatførebekæmpelse skal klares. Alle vores chauffører og medarbejdere arbejder efter et kodeks af gamle dyder, som blandt andet går på omhyggelighed og troværdighed. Derfor har vi det princip, at du kun skal betale for arbejdet, hvis du er tilfreds med resultatet. Ellers er det gratis. Vi kalder det tilfredshedsgaranti, og vi er de eneste i branchen, der tør lægge hovedet på blokken på den måde.

Hvis du vil have en ide om prisniveauet, kan du med det samme benytte prisberegneren her på siden. Indtast dine data, og få straks en vejledende prisindikation. Allerbedst er det selvfølgelig, hvis vi får lov at guide dig til den bedste løsning i forhold til dine specifikke behov. Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, og lad os se på sagen – det er helt uforpligtende.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD