Skip to main content

Snerydning i Ringsted

Når vintervejret når til Ringsted, betyder det, at der skal ryddes sne. Det er særligt vigtigt at være bevidst om vejrudsigterne, hvis du er erhvervsdrivende. Her har du nemlig selv ansvaret for at sikre din egen matrikel og tilstødende arealer og sørge for, at de er saltede og ryddede for sne, så postbuddet og andre forbipasserende, samt dine kunder og medarbejdere, kan færdes sikkert på området. Vidste du, at lovgivningen faktisk kræver, at der er ryddet og saltet fra klokken syv morgen til toogtyve aften – hver dag undtagen søndag, hvor du må have lov at sove en time længere? Heldigvis er der hjælp at hente til denne opgave, og på denne side kan du læse om Snevagtens snerydningsservices i Ringsted. 

Snevagten har mandskab og maskiner klar i Ringsted

Snerydning er sjældent en belejlig opgave. Derfor tilbyder vi, at du kan uddelegere opgaven til os, så du i stedet kan få tid til de arbejdsopgaver, du er bedst til. Derfor kan du tegne en snerydningsaftale med Snevagten. Det har mange institutioner og virksomheder i Ringsted allerede gjort, fordi de derigennem, til en god pris kan slippe bekymringerne om utilregneligt snevejr og blot vide, at Snevagten klarer ansvaret med saltning og snerydning. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Snerydning og saltning om natten og tidligt om morgenen inden klokken syv, så effekten holder længst muligt, og du møder ind til ryddede arealer.
  • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
  • Hurtig udrykning ved ekstraudkald
  • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

Vi tilbyder forskellige pakker og løsninger til vores kunder. Du kan blandt andet få snerydning på abonnement. Med denne løsning kan du vide dig sikker på, at lige meget hvor slemt vintervejret bliver, så rydder vi sne for dig, om det skal gøres 20 gange på en sæson eller blot en håndfuld gange. 

Leder du blot efter hjælp til en enkelt snerydning, rykker vi også gerne ud for dig. 

Slutteligt kan du altid kontakte os, og så kan vi høre om dine behov og ønsker, og på den måde skræddersy et specifikt tilbud til dig og din virksomhed. 

Med Snevagten får du professionel snerydning

Snevagten har opereret i Ringsted i mere end 15 år, og derfor ved vi præcis, hvordan snerydning og glatførebekæmpelse skal klares i dette område og desuden i resten af landet. Alle vores chauffører og medarbejdere arbejder efter et kodeks af gode værdier, som blandt andet går på omhyggelighed, ordholdenhed og troværdighed. Dette efterlever vi, når vi står for snerydningsservices for vores kunder i hele landet, både de små og de store. 

Få snerydning i Ringsted i dag

Hvis du vil have en ide om prisniveauet, kan du benytte vores prisberegner. Indtast dine data, og få straks en vejledende prisindikation. Allerbedst er det selvfølgelig, hvis vi får lov at guide dig til den bedste løsning i forhold til dine specifikke behov. Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, og lad os se på sagen – det er helt uforpligtende. Du kan også kontakte os her. Vi glæder os til at varetage din snerydning på vores kompetente og professionelle maner. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark