Skip to main content

Snerydning i Hvidovre

Når vintervejret rammer Storkøbenhavn og Hvidovre, så skal der saltes og ryddes sne. Det kan være en større opgave, særligt hvis du ikke er forberedt på snevejret. Her kommer Snevagten ind i billedet, og i mere end 15 år har vi ryddet sne for tusindvis af virksomheder over hele landet. Vi vil med glæde også varetage dine snerydningsservices, om du er en lille erhvervskunde med et fortov eller en parkeringsplads, der skal sikres for dine medarbejdere og kunder. Eller om du er en større kunde med flere beliggenheder, hvor en større snerydningsopgave venter. 

Snevagten rydder sne for en lang række kunder

Vi har ydet professionelle snerydningsservices i over et årti, og vi er den eneste virksomhed i Danmark, der arbejder med snerydning året rundt. Det betyder, at vi har de mest kompetente medarbejdere, der er eksperter i saltning og services, der relaterer sig til vintervejret. Vi har allerede udført snerydning og glatførebekæmpelse for en række af Danmarks største virksomheder, bl.a. Bech-Bruun, Føtex, McDonalds, Scandic, Shell og flere. Derfor vil det glæde os også at varetage glatførebekæmpelse for din virksomhed i Hvidovre. Du kan ringe til os døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00, eller kontakte os her for at bestille en uforpligtende besigtigelse af dine arealer – eller blot for at stille spørgsmål. Vi stiller altid gerne vores ekspertviden til rådighed for vores kunder i Hvidovre.

Få snerydning på abonnement i Hvidovre

Det er altid svært at vide, hvordan vintervejret kommer til at arte sig. Selvom vi håber på en mild vinter, kan snevejret ramme, når vi mindst venter det. Hvis du er erhvervsdrivende, er det dit lovpligtige ansvar at sørge for, at dine arealer er saltede og ryddede for sne, så de er sikre at befærdes på. Det er dette ansvar, vi tager os af, hvis du outsourcerer snerydningsarbejdet til os. Derfor har vi også udviklet abonnementsløsninger, så du kan få snerydning på abonnement. På den måde er du sikret, at Snevagten sørger for glatførebekæmpelse af dine arealer, lige meget hvor meget snevejr, der kommer i denne vinter. Det giver dig sikkerhed og vished om, at dine arealer er ryddede og sikrede, selv hvis vintervejret for alvor rammer, måske ad flere omgange i en sæson. Hvis abonnementsløsningen ikke passer dig, kommer vi gerne forbi alligevel og klarer enkelte snerydninger. Kort sagt kan vi skræddersy unikke tilbud, der passer præcist til dine behov. 

Dokumentation af glatførebekæmpelsen

Vi tilbyder dokumentation for arbejdet hos os, hvis du ønsker det. Denne dokumentation kommer gennem GPS fra SkyHost. Derigennem kan du få data om klokkeslæt, saltforbrug og gps-koordinater leveret umiddelbart efter, at vores medarbejdere har ydet glatførebekæmpelse på dine arealer. På den måde kan du trygt og sikkert følge med i vores arbejde, så du er opdateret på statusen for arbejdet. Disse data bruger vi også til at optimere vores arbejde, så vi kan økonomisere saltforbruget og dermed spare miljøet og ikke mindst sørge for de bedste priser og mest unødig belastning. 

Få snerydning i Hvidovre i dag

Hvis du er klar til at gå vinteren i møde velvidende om, at du ikke skal bekymre dig om vintervejret, så kontakt os i dag og lad os finde en god løsning på dine behov for snerydning. Du kan ringe til os på tlf. 38 71 17 00, eller kontakte os her. Vi glæder os til at skræddersy et godt tilbud til dig. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark