Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING HVIDOVRE


Er sneen for alvor begyndt at falde over ‘Hvid’-ovre? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Snevagten A/S kan vi nemlig andet og mere end at fortælle dårlige vittigheder – vi kan også vippe de fleste konkurrenter af pinden, når det kommer til snerydning i Hvidovre. Som Danmarks førende snerydningsfirma, og din lokale samarbejdspartner i Hvidovre, kan du nemlig vide dig sikker på at få eminent service og super fordele, når du gør forretninger med os. Hvis du er  erhvervskunde; og ‘bare’ skal have ryddet et par meter fortov eller klaret en parkeringsplads på 30.000 kvm.

Vi tilbyder nemlig alle vores kunder (store som små):

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Altid mulighed for at få fat på en ledende medarbejder til dine problemer.
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
 • Garanti for salt i hele sæsonen til fast pris
 • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
 • Dokumentation for udført arbejde med SkyHost GPS-system

 

Vi har allerede udført snerydning og glatførebekæmpelse for en række af Danmarks største virksomheder, bl.a. Bech-Bruun, Føtex, McDonalds, Scandic, Shell m.fl., så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din snerydningsopgave i Hvidovre. Du kan ringe til os døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00, eller udfylde formularen til højre, for at bestille en uforpligtende besigtigelse af dine arealer – eller blot for at stille spørgsmål. Vi stiller altid gerne vores ekspertviden til rådighed for vores kunder i Hvidovre.

Du kan desuden bruge vores prisberegner til at få et hurtigt estimat på netop din pris, før du ringer. Husk, vi matcher enhver konkurrent på prisen, der tilbyder samme eller lignende fordele som os.

TILFREDSHEDSGARANTI SOM DE ENESTE I BRANCHEN

Din mening betyder mere for os end noget andet. Derfor har vi – som de eneste i Danmark – udviklet vores helt egen og unikke garantiordning, som er en slags tilfredshedsgaranti på snerydning.

Vores tilfredshedsgaranti er din sikkerhed, hvis du nu ikke synes, vi udfører din snerydning i Hvidovre tilfredsstillende. Selvom vi sjældent laver fejl, er vi også kun mennesker, så der er selvfølgelig altid en risiko. Garantien går ud på, at vi retter op på vores fejl hurtigst muligt, og uden merberegning. Og hvis du stadig ikke er tilfreds, skal du ikke betale en krone, uanset om det drejer sig om 10 m fortov eller 30.000 kvm parkeringsplads i Hvidovre C.

Vi tilbyder 100 % dokumentation for arbejdet hos os. Vi tilbyder gps dokumentation fra SkyHost, så du kan få data om klokkeslæt, saltforbrug og gps-koordinater leveret umiddelbart efter arbejde. Dermed kan du vide dig sikker på, at du har fået fuld valuta for pengene. Disse data bruger vi også til at optimere vores arbejde, så vi kan økonomisere saltforbruget og dermed spare miljøet – og din pengepung – for unødig belastning.

Alt sammen fordi byen, der har givet os Daniel Agger, fortjener den bedst tænkelige snerydningsservice.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD