KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING RØDOVRE


Har du brug for professionel snerydning i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted! Snevagten A/S har nemlig sit hovedkvarter i Rødovre, nærmere bestemt på Bjerringbrovej, og kan derfor lynhurtigt rykke ud og klare din snerydning, når du har brug for det. Vi har kapacitet og knowhow til at klare det meste – lige fra snerydning af dit fortov til at klare de største parkeringspladser i Rødovre Centrum. Og vi tilbyder altid lidt mere end de fleste, fx:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Altid mulighed for at få fat på en ledende medarbejder til dine problemer.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt.
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast pris.
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
  • Dokumentation for udført arbejde vha. SkyHost gps-system.

Alt sammen for at sikre dig den bedst tænkelige serviceoplevelse! Derudover ved vi naturligvis godt, at det haster med at få klaret din snerydning i Rødovre, når du ringer. Det er jo helt afgørende, at dine kunder, ansatte og medborgere kan færdes sikkert på dine arealer – uden risiko for at tabe julegaverne på jorden.

Derfor salter vi ofte præventivt, bl.a. ved at køre efter DMI’s meldinger om risiko for glatføre, og vi garanterer udrykning indenfor 60 minutter ved ekstra-udkald i Rødovre og resten af Danmark.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med snerydningen i Rødovre? Så kontakt os døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00 eller benyt formularen til højre. Du kan evt. prøve at bruge vores prisberegner til at få et hurtigt overslag på prisen – nøjagtig pris kan vi give efter en uforpligtende besigtigelse.

Læs mere om vores snerydning i HedehuseneHvidovreKøbenhavn og Roskilde.

DOKUMENTATION OG TILFREDSHEDSGARANTI PÅ SNERYDNING

Du kender sikkert udmærket scenariet: du har lige ryddet fortovet for sne, men har knap sat skovlen tilbage i skuret, før der har lagt sig et fint nyt lag sne over fortovet igen, så man knap kan se frugterne af dine anstrengelser. Øv. Arbejdet er dog ikke spildt, for ved at salte eller gruse har du fået neutraliseret det farlige og glatte islag under sneen, selvom det ikke er til at se.

Det samme kan være tilfældet med vores arbejde. Derfor sender vi altid data, som klokkeslæt, gps-koordinater og saltforbrug, til dig umiddelbart efter udført arbejde, så du har dokumentation for arbejdet. Samme data bruger vi også til at optimere vores service, så vi fx. kan økonomisere saltningen og dermed skåne miljøet for unødig belastning.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk