Skip to main content

Snerydning i Rødovre

Har du brug for professionel snerydning i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted. Snevagten har nemlig sit hovedkvarter i Rødovre, nærmere bestemt på Brandstrupvej, og kan derfor lynhurtigt rykke ud og klare din snerydning, når du har brug for det. Vi har kapacitet, viden og erfaring til at klare det meste – lige fra snerydning af et fortov til at klare de største parkeringspladser i Rødovre Centrum. Læs med her og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig i Rødovre, når du som erhvervsdrivende eller virksomhed skal have klaret snerydningen eller kontakt os allerede nu på telefon 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen.

Få snerydning og slip bekymringerne

Hvis du er erhvervsdrivende, får du en ekstra opgave og ansvarsområde på to-do-listen, når vinteren er over os. Det er nemlig dit lovpligtige ansvar, at der er saltet og ryddet for sne på dine arealer, så kunder, medarbejdere og andre trygt og sikkert kan færdes på dine områder. Det kan være en stor opgave, og derfor kan det være en god løsning at uddelegere opgaven til professionelle sneryddere. Hos Snevagten har vi mere end 15 års erfaring med snerydning, og ingen opgave er for stor eller lille. Derfor rykker vi ud til dig, om du blot har et fortov foran din butik, en stor skolegård eller en parkeringsplads. 

Hos Snevagten tilbyder vi blandt andet: 

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Altid mulighed for at få fat på en ledende medarbejder til dine problemer.
  • Snerydning og saltning sent på natten eller tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt.
  • Dokumentation for udført arbejde vha. SkyHost gps-system.
  • Forskellige løsninger der sørger for, at det er sikkert og trygt at færdes på dine områder.

Alt sammen for at sikre dig den bedst tænkelige serviceoplevelse. Derudover ved vi naturligvis godt, at det haster med at få klaret din snerydning i Rødovre, når du ringer. Det er helt afgørende, at dine kunder, ansatte og medborgere kan færdes sikkert på dine arealer.

Derfor salter vi ofte præventivt, blandt andet ved at køre efter vejrmeldinger om risiko for glatføre, og vi garanterer hurtigt udrykning ved ekstra-udkald i Rødovre og resten af Danmark. Du kender sikkert udmærket scenariet: du har lige ryddet fortovet for sne, men har knap sat skovlen tilbage i skuret, før der har lagt sig et fint nyt lag sne over fortovet igen, så man knap kan se frugterne af dine anstrengelser. Øv. Arbejdet er dog ikke spildt, for ved at salte eller gruse har du fået neutraliseret det farlige og glatte islag under sneen, selvom det ikke er til at se.

Det samme kan være tilfældet med vores arbejde. Derfor har du muligheden for, at vi sender dig data, såsom klokkeslæt og saltforbrug, til dig umiddelbart efter udført arbejde, så du har dokumentation for arbejdet. Derudover tilbyder vi GPS-dokumentation. Samme data bruger vi også til at optimere vores service, så vi eksempelvis kan økonomisere saltningen og dermed skåne miljøet for unødig belastning.

Snerydning på abonnement i Rødovre

Der er flere måder, du kan få klaret snerydningen via Snevagten. Takket være vores langvarige samarbejde med virksomheder i forskellige størrelser over hele landet, har vi opnået værdifuld viden om, hvordan vi bedst kan støtte vores kunder. Dette har ført til, at vi tilbyder forskellige snerydningsløsninger.

Du kan vælge en abonnementsbaseret snerydningstjeneste. Ønsker du at gå vinteren i møde med sikkerheden om, at din snerydning er håndteret? Så kan det være en god idé at tegne et abonnement på vores faste pris. Her får du adgang til al den snerydning, du har brug for, uanset om vinteren bliver streng eller mild. Dette giver dig både sikkerhed og budgetmæssig forudsigelighed.

Du kan også få enkelte snerydninger udført. Hvis du ikke ønsker at binde dig til et abonnement, eller hvis dit behov er mindre, er vi altid parate til at rykke ud og hjælpe dig med enkelte snerydninger. Du skal blot ringe eller sende en mail, og vi vil reagere hurtigst muligt, uanset hvor i landet du befinder dig, når behovet for saltning og snerydning opstår.

Endelig tilbyder vi skræddersyede løsninger. Har du specifikke spørgsmål til, hvordan vi bedst kan imødekomme dine behov, eller administrerer du en virksomhed med flere adresser? Så står vi altid klar til at skræddersy et tilbud, der passer præcist til dine unikke krav. Kontakt os med dine spørgsmål, så finder vi sammen frem til den optimale løsning.

Få snerydning i Rødovre i dag

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med snerydningen i Rødovre? Så kontakt på tlf. 38 71 17 00 eller benyt vores kontaktformular. Du kan evt. prøve at bruge vores prisberegner til at få et hurtigt overslag på prisen – nøjagtig pris kan vi give efter en uforpligtende besigtigelse.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark