KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I ÅRHUS


Er du fra Århus? Så ved du, hvor træls det kan være at bevæge sig ud i kulden for at klare snerydningen og saltningen. Ikke desto mindre SKAL snerydningen og saltningen klares, så dine omgivelser og kunder kan færdes sikkert. Det gør nemlig nas, hvis folk falder og slår sig – særligt på din økonomi!

Derfor tilbyder Snevagten Århus bedste snerydning og saltning! Med vores snerydningsservice går du den kolde tid i møde på en sikker måde, så du kan tillade dig at være lidt ”dorsk” med god samvittighed. Vi rykker forresten også ud jule- og nytårsaften.

SNERYDNING OG SALTNING HOS SNEVAGTEN A/S!

Du kan finde prisen på netop din snerydning og saltning i Århus via vores unikke prisberegner her. Vores online prisberegner giver dig en pris på saltning og snerydning i Århus på under 2 minutter!

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt vores snerydning og saltning er noget for dig? Så ring eller skriv til os og lad vores professionelle team fortælle dig om Århus bedste snerydning!

ALTID TILFREDSE KUNDER HOS SNEVAGTEN!

Hos Snevagten har vi en vision: ALLE vores kunder (små som store) i Århus skal være tilfredse!

Vi har kun dygtige og uddannede medarbejdere i vores stab, og de opererer udelukkende med de mest moderne og professionelle maskiner, når de tager sig af din snerydning og saltning!

Du kan altid få fat i Snevagten i Århus, og vi tilbyder døgnservice til jer travle århusianere. Derfor kan du altid komme i kontakt med vores dygtige personale, så vi hurtigt kan rykke ud og ordne din snerydning og saltning.

Skal du have sneryddet og saltet i Aalborg? Så står vi til tjeneste!

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk