Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I ÅRHUS


Er du fra Århus, og har du en stor grund eller et langt fortov? Så ved du, hvor træls det kan være at stå tidligt op og bevæge sig ud i kulden en vintermorgen for at klare snerydning og saltning. Ikke desto mindre SKAL snerydningen og saltningen klares, så både du, dine omgivelser og dine kunder i Århus kan færdes sikkert. Det gør nemlig nas, hvis folk falder og slår sig – særligt på din økonomi! Mange ved ikke, at det kan koste dyrt, hvis reglerne for snerydning og saltning ikke overholdes. Sker uheldet på din grund, kan du nemlig risikere at hæfte for det. Heldigvis står vi hos Snevagten A/S klar til at hjælpe dig med snerydning i Århus, uanset hvor og hvor stort et areal, der skal sneryddes. Så er du nemlig sikker på, at alle regler overholdes, og du kan i stedet nyde snevejret på de kolde vintermorgener!

Hos Snevagten tilbyder vi den bedste snerydning og saltning i Århus! Vi rykker ud, uanset hvor i Århusområdet, du har en grund, der skal sneryddes og saltes. Med vores snerydningsservice går du den kolde tid i møde på en sikker måde, så du kan tillade dig at være lidt ”dorsk” med god samvittighed. Du kan altså med ro i maven sove længe, selvom sneen daler udenfor, velvidende, at vi er i gang med både snerydning og saltning af din grund i Århus. Vi rykker nemlig ud alle årets dage og dermed også jule- og nytårsaften.

SNERYDNING OG SALTNING HOS SNEVAGTEN A/S!

Hos Snevagten A/S leverer vi snerydning og saltning til hele Århus. Det betyder, at vi både hjælper dig som er privat kunde og dig som er erhvervskunde, når sneen falder. Vi ordner altså snerydning hvad end, det er af din villagrund, af udendørsarealerne uden for din grundejerforening, eller af din virksomheds grund. Så er du nemlig sikker på at undgå uheld og bøder, og at både du, beboere, dine medarbejdere og dine kunder kan færdes trygt og sikkert på fortove, trapper osv. Hos Snevagten A/S sørger vi for at overholde alle regler og lovgivning inden for snerydning, så du ikke skal bekymre dig om det.

Du kan nemt og hurtigt finde prisen på netop din snerydning og saltning i Århus via vores unikke prisberegner her. Vores online prisberegner giver dig en pris på saltning og snerydning i Århus på under 2 minutter!

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt vores snerydning og saltning er noget for dig? Så ring eller skriv til os og lad vores professionelle team fortælle dig om Århus bedste snerydning!

ALTID TILFREDSE KUNDER HOS SNEVAGTEN!

Hos Snevagten har vi en vision: ALLE vores kunder (små som store) i Århus skal være tilfredse!

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et af de eneste landsdækkende snerydningsfirmaer. Det betyder også, at vi har den fornødne ekspertise samt mulighed for at trække på hinandens brede erfaring. Vi har kun dygtige og uddannede medarbejdere i vores stab, og de opererer udelukkende med de mest moderne og professionelle maskiner, når de tager sig af din snerydning og saltning i Århus!

Du kan altid få fat i Snevagten i Århus, og vi tilbyder selvfølgelig døgnservice til jer travle århusianere. Derfor kan du altid komme i kontakt

Snevagten sørger for sikkerheden på dine arealer i Aarhus 

Vi har alle prøvet at træde ud på en isglat indkørsel eller parkeringsplads, og mange har sikkert også prøvet at ryge en tur på jorden efter mødet med det glatte underlag. Det kan være farligt at falde på en hård overflade, for hvis du glider og lander forkert, kan det føre til slemme skader. 

Derfor er der regler på området for snerydning og saltning, og derfor giver det også god mening at holde dine arealer fri for sne og is året rundt. På den måde vil vi være med til at holde sikkerheden i top for både dine medarbejdere og de besøgende, der lægger vejen forbi din virksomheds arealer. 

Det kan også skabe farlige situationer, når biler og tungere køretøjer færdes på adgangsveje og lignende, hvis der ikke er saltet. En lastbil på afveje er en farlig begivenhed, og det vil du selvfølgelig for alt i verden gerne undgå. Det hjælper vi dig med at sikre med vores erfarne og professionelle saltnings- og snerydningsarbejde, så du kan sove trygt hver nat, selvom vejrudsigten byder på sne og frost. 

Vi holder produktionen i gang i din virksomhed 

Snerydning og saltning ved din virksomhed i Aarhus er vigtigt for sikkerheden, og derfor er det også vigtigt for produktiviteten i din virksomhed. Hvis det er for farligt eller måske helt umuligt at komme til og fra dine bygninger med tunge køretøjer som lastbiler og lignende, kan det få konsekvenser for det arbejde, du udfører inde i varmen. 

Det kan sætte produktionen i stå, hvis lastbilen med vigtige varer sidder fast i en snedrive, eller hvis den ikke kan komme op ad bakken, fordi det er glat. Men alle de problemer kan du slippe for at bekymre dig over, hvis du vælger os til at snerydde og salte dine arealer.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD