Skip to main content

Snerydning i Aarhus

Når vintervejret rammer Aarhus med sne, frost og minusgrader, er der regler for snerydning, der skal overholdes, for at alle kan færdes trygt og sikkert. Er du vicevært, virksomheds- eller butiksejer, så er snerydning og saltning en opgave, du skal stå for. Heldigvis er der professionel hjælp at hente. Vores professionelle og kompetente team af sneryddere i Aarhus er uddannet personale og kan klare alle opgaver inden for glatførebekæmpelse, som de står overfor. På den måde kan du trygt overlade snerydningsarbejdet til Snevagten. 

Snevagten sørger for sikkerheden på dine arealer i Aarhus

Snerydning og saltning er en vigtig opgave for at undgå glatføre og skader. Af den årsag er der regler for snerydning, som du skal leve op til. Sker der uheld på din grund relateret til mangel på snerydning og saltning, kan du holdes erstatningsansvarlig. Heldigvis står vi hos Snevagten klar til at hjælpe dig med snerydning i Aarhus, uanset hvor stort et areal, der skal sneryddes. Så er du nemlig sikker på, at alle regler bliver overholdt, og ikke mindst at vores uddannede og specialiserede team i Aarhus sørger for at løse den specifikke udfordring, du står overfor, med dine ejendoms- eller virksomhedsarealer.

Vi kan skræddersy lige den snerydningsaftale, som du ønsker, og vi kommer med vores professionelle vurdering af dine arealer ud fra hvilke behov, der skal opfyldes.

Tegn en snerydningsaftale med Snevagten

Der er regler på området for snerydning og saltning, som skal sørge for sikkerhed, og derfor giver det god mening at holde dine arealer fri for sne og is året rundt. På den måde vil vi være med til at holde sikkerheden i top for både dine medarbejdere og de besøgende, der lægger vejen forbi din virksomheds arealer, uden at du skal bekymre dig om denne opgave. 

Derfor tilbyder vi snerydningsaftaler, som betyder, at vi altid sørger for at holde dine arealer sne- og isfri. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan skræddersy et tilbud til dine behov. 

Vi holder produktionen i gang i din virksomhed 

Snerydning og saltning ved din virksomhed i Aarhus er vigtigt for sikkerheden, og derfor er det også vigtigt for produktiviteten i din virksomhed. Hvis det er for farligt eller for svært at komme til og fra dine bygninger med tunge køretøjer som lastbiler og lignende, kan det få konsekvenser for det arbejde, du udfører inde i varmen. 

Det kan sætte produktionen i stå, hvis lastbilen med vigtige varer sidder fast i en snedrive, eller hvis den ikke kan komme op ad bakken, fordi det er glat. Men alle de problemer kan du slippe for at bekymre dig over, hvis du vælger Snevagten til at snerydde og salte dine arealer.

Hos Snevagten tilbyder vi den bedste snerydning og saltning i Aarhus. Vi rykker ud, uanset hvor i Aarhusområdet, du har en grund, der skal sneryddes og saltes. Med en aftale med os går du den kolde tid i møde på en sikker måde, mens du overlader snerydningen til os, så du i stedet kan tage dig af de arbejdsopgaver, du er bedst til. 

Tilfredse kunder hos Snevagten

Hos Snevagten har vi en vision: at alle vores kunder (små som store) i Aarhus skal være tilfredse. Derfor går vi højt op i tilfredshed hos vores kunder. Gennem mere end 15 års erfaring for branchen samt et fokus udelukkende på at gøre det, vi er gode til; snerydningsservices,  er vi yderst kompetente inden for snerydning og saltning. Faktisk er vi det eneste firma i Danmark, der udelukkende yder services inden for vinterbekæmpelse. 

Det betyder, at vores maskinpark er af bedste kvalitet. Det betyder også, at vi har den fornødne ekspertise samt mulighed for at trække på hinandens brede erfaring. Vi har kun dygtige og uddannede medarbejdere i vores stab, og de opererer udelukkende med de mest moderne og professionelle maskiner, når de tager sig af din snerydning og saltning i Aarhus.

Kontakt Snevagten i dag og få sikker snerydning

Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med sikkert og effektivt at rydde dine arealer for sne og sørge for saltning, når behovet opstår. Du kan altid få fat i Snevagten i Aarhus, og vi tilbyder selvfølgelig døgnservice til de kunder, der har behov for det gennem deres snerydningsaftaler, så de kan få fat i os, når behovet opstår. Vi forstår vigtigheden af at være til stede, når sneen og frosten rammer byen. Derfor kan du komme i kontakt med os på telefon 38 71 17 00 eller på mail kundeservice@snevagten.dk. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark