KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I ÅRHUS


Er du fra Århus? Så ved du, hvor træls det kan være at bevæge sig ud i kulden for at klare snerydningen og saltningen. Ikke desto mindre SKAL snerydningen og saltningen klares, så dine omgivelser og kunder kan færdes sikkert. Det gør nemlig nas, hvis folk falder og slår sig – særligt på din økonomi!

Derfor tilbyder Snevagten Århus bedste snerydning og saltning! Med vores snerydningsservice går du den kolde tid i møde på en sikker måde, så du kan tillade dig at være lidt ”dorsk” med god samvittighed. Vi rykker forresten også ud jule- og nytårsaften.

PRISGARANTI PÅ SNERYDNING OG SALTNING HOS SNEVAGTEN A/S!

Snevagten tilbyder prisgaranti på snerydning og saltning i Århus! Vores prisgaranti indebærer, at du er sikret mod dyre priser på snerydning og saltning, hvis det bliver koldt og sner meget i Århus over vinteren.

Du kan finde prisen på netop din snerydning og saltning i Århus via vores unikke prisberegner her. Vores online prisberegner giver dig en pris på saltning og snerydning i Århus på under 2 minutter!

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt vores snerydning og saltning er noget for dig? Så ring eller skriv til os og lad vores professionelle team fortælle dig om Århus bedste snerydning!

ALTID TILFREDSE KUNDER HOS SNEVAGTEN!

Hos Snevagten har vi en vision: ALLE vores kunder (små som store) i Århus skal være tilfredse!

Vi har kun dygtige og uddannede medarbejdere i vores stab, og de opererer udelukkende med de mest moderne og professionelle maskiner, når de tager sig af din snerydning og saltning!

Du kan altid få fat i Snevagten i Århus, og vi tilbyder døgnservice til jer travle århusianere. Derfor kan du altid komme i kontakt med vores dygtige personale, så vi hurtigt kan rykke ud og ordne din snerydning og saltning.

Skal du have sneryddet og saltet i Aalborg? Så står vi til tjeneste!

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk