Skip to main content

Snerydning i Valby

Børnene bliver så glade, når sneen endelig falder. Så skal der kælkes i Valbyparken eller på en af byens øvrige bakker. Hos de voksne går der dog ofte lidt skår i glæden, for sne er ensbetydende med snerydning. Har du kun en trappe at holde, går det måske nok, men andre er knap så heldige. I hvert fald gælder det for alle erhvervsdrivende, at alle offentligt tilgængelige gangarealer skal være ryddede og saltede fra morgen til aften – nærmere bestemt 7.00 til 22.00.

Har du nok at se til i forvejen, kan Snevagten dog assistere dig. Det er billigere, end du tror. Tjek for eksempel prisberegneren her på siden, eller ring og få en snak.

Til erhverv kan vi tilbyde:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Snevagten har materiele og mandskab klar i Valby

Vi har drevet snerydningsvirksomhed i Valby i mere end 10 år, og er godt etablerede. Et stærkt mandskab, en stor vognpark og en årvågen døgnvagt sikrer dig hurtig og effektiv assistance. Og der er ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi har Fru Jensen som kunde, men rydder også for Q8, McDonalds og mange andre større virksomheder. Til de små opgaver klarer vi ofte rydning og saltning manuelt, mens sneploven kommer frem, når parkeringspladserne skal klares.

Vi arbejder ud fra principper som ordholdenhed, omhyggelighed og troværdighed, og det er vi indtil videre kommet ganske langt med. Måske er vi især kendt for vores garantier, som er lidt ud over det sædvanlige. Her er vi i øvrigt lidt aggressive, og er altid klar til at matche tilbud fra konkurrenterne på lige vilkår. Tilfredshedsgarantien er også ret kompromisløs: Hvis du ikke er tilfreds, får du ingen regning – ingen diskussion om det.

Skal vi komme, når du kalder, eller skal vi selv ordne sagerne?

Du kan tegne flere forskellige former for snerydningsaftaler med Snevagten. Uanset aftale kan du være sikker på, at vi har din ryg. Mange vælger i dag fastprisaftalen, fordi den er nem at budgettere med. Prisen stiger ikke, om det så sner og stormer hver eneste dag vinteren igennem.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, eller tag kontakt via kontaktformularen til højre. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning. Til gengæld vil vi gerne have lov til at give dig et tilbud, som du får svært ved at sige nej til – men det er naturligvis uforpligtende.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark