KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I VALBY


Børnene bliver så glade, når sneen endelig falder. Så skal der kælkes i Valbyparken eller på en af byens øvrige bakker. Hos de voksne går der dog ofte lidt skår i glæden, for sne er ensbetydende med snerydning. Har du kun en trappe at holde, går det måske nok, men andre er knap så heldige. I hvert fald gælder det for alle, såvel private som erhvervsdrivende, at alle offentligt tilgængelige gangarealer skal være ryddede og saltede fra morgen til aften – nærmere bestemt 7.00 til 22.00.

Har du nok at se til i forvejen, kan Snevagten A/S dog assistere dig. Det er billigere, end du tror. Tjek for eksempel prisberegneren her på siden, eller ring og få en snak.

Til både erhverv og privat kan vi tilbyde:
  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

SNEVAGTEN A/S HAR MATERIEL OG MANDSKAB KLAR I VALBY

Vi har drevet snerydningsvirksomhed i Valby i mere end 10 år, og er godt etablerede. Et stærkt mandskab, en stor vognpark og en årvågen døgnvagt sikrer dig hurtig og effektiv assistance. Og der er ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi har Fru Jensen som kunde, men rydder også for Q8, McDonalds og mange andre større virksomheder. Til de små opgaver klarer vi ofte rydning og saltning manuelt, mens sneploven kommer frem, når parkeringspladserne skal klares.

Vi arbejder ud fra principper som ordholdenhed, omhyggelighed og troværdighed, og det er vi indtil videre kommet ganske langt med. Måske er vi især kendt for vores garantier, som er lidt ud over det sædvanlige. Vi giver nemlig både prisgaranti og tilfredshedsgaranti. Prisgarantien giver vi, fordi vi ganske enkelt er de billigste. Her er vi i øvrigt lidt aggressive, og er altid klar til at matche tilbud fra konkurrenterne på lige vilkår. Tilfredshedsgarantien er også ret kompromisløs: Hvis du ikke er tilfreds, får du ingen regning – ingen diskussion om det.

SKAL VI KOMME, NÅR DU KALDER, ELLER SKAL VI SELV ORDNE SAGERNE?

Du kan tegne flere forskellige former for snerydningsaftaler med Snevagten A/S. Uanset aftale kan du være sikker på, at vi har din ryg. Mange vælger i dag fastprisaftalen, fordi den er nem at budgettere med. Prisen stiger ikke, om det så sner og stormer hver eneste dag vinteren igennem.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, eller tag kontakt via kontaktformularen til højre. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning. Til gengæld vil vi gerne have lov til at give dig et tilbud, som du får svært ved at sige nej til – men det er naturligvis uforpligtende.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk