KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING THISTED


Når de sidste blade er faldet af egene i Kongelunden, og rimfrosten får skrogene på bådene nede i lystbådehavnen til at glimte, så er vinteren kommet til Thisted. Og når vinteren kommer til Thisted, er det på tide at tænke på, hvordan sneen bedst skal bekæmpes. Her er svaret lige til: Snevagten.

Snevagten er et Danmarks førende snerydningsfirmaer. I 10 år har vi hjulpet kunder overalt fra Bornholm til Vendsyssel, så vi har stor ekspertise i at rykke ud til alle typer sne-opgaver. Vores maskiner er af nyeste dato. På den måde er du ikke bare sikret den hurtigste og billigste, men også den mest bæredygtige løsning, når du har brug for snerydning nær Thisted. For eksempel er alle vores maskiner udstyret med Skyhost GPS-system, der sikrer den hurtigste og mest miljøbesparende snerydning.

Tryghed, når sneen falder

Det er sikkert, at sneen kommer. Og den kommer garanteret, når du mindst venter og ønsker det. Men med en fastpris-aftale hos Snevagten kan sneen bare komme an. En fastprisaftale hos Snevagten er din garanti for, at du kan få foretaget en snerydning i Thisted uanset hvornår eller hvor meget, det har sneet. Om det så skulle sne i fjorten dage, betaler du stadig den samme faste lave pris. Og der er ingen sorte huller i kalenderen. Vi rykker nemlig også ud jule- og nytårsaften. Det giver overblik over dine udgifter og ro i sindet.

Ingen snerydning i Thisted er for stor eller lille

For Snevagten er ingen opgave for stor eller for lille. Hvis du skal have hjælp til at rydde dit fortov, om så det blot er foran rækkehuset eller i hele andelsforeningen, rykker vi ud. Ved mindre opgaver anvender vi typisk ikke maskiner, da håndkraft har vist sig at være mest effektivt. Med snerydning i Thisted sørger vi også for at dørtrinnet holdes frit og er sikkert at træde på.

Hvis du derimod skal bruge hjælp til at rydde en større parkeringsplads eller skolegård, har Snevagten også, hvad der skal til. Vi anvender traktorer med en skovlbredde på op til 4,2 meter. På den måde er enhver snedækket parkeringsplads ryddet og nydelig på ingen tid. Med Snevagtens snerydning nær Thisted undgår du unødige udfordringer.

Kontakt Snevagten

Har brug for snerydning nær Thisted, er du mere end velkommen til at kontakte Snevagten. Vi står til rådighed for vores kunder døgnet rundt. Tag kontakt til Snevagten i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk