Skip to main content

Snerydning på Amager

Hvis du er erhvervsdrivende på Amager, så er du nok allerede bekendt med reglerne for snerydning. Som erhvervsdrivende har man nemlig et lovpligtigt ansvar for at holde sine arealer ryddet for sne og saltet for glat føre i hele vinterhalvåret fra mandag-lørdag i tidsrummet 7-22. Det er en ekstra arbejdsbyrde, som fjerner tid fra kerneopgaven i din virksomhed, og det kan for mange være en for stor byrde at stå med selv. Lever man ikke op til kravene om snerydning, kan man risikere både bødestraf og erstatningssager, hvis nogen kommer til skade på matriklen. Det giver anledning til unødig bekymring for dig, og det mener vi ikke, at der er nogen grund til.  

Hos Snevagten har vi specialiseret os i at levere professionel snerydning og saltning i hele Danmark. Derfor ved vi altid, hvor det sner, og rykker ud med det samme overalt i København S med professionel snerydning og saltning. Vi servicerer alle typer af kunder og klarer enhver opgave. Og vi rydder naturligvis også gerne sne for dig på Amager.

Fuld servicepakke til alle i København S

Vi kommer overalt på Amager og til erhvervskunder tilbydes en lang række services, herunder:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. 
  • Udrykning hurtigst muligt ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

Flere løsninger til dit konkrete behov

Skal du med på vores abonnementsløsning, hvor du er garanteret saltning og snerydning til den samme faste pris i hele vinterhalvåret? Abonnementsløsningen er nem at budgettere med, da du altid betaler en fast pris, uanset hvor mange gange vi kommer ud til dig og rydder sne. Du er forrest i køen, når sneen daler, og vi prioriterer altid at hjælpe dig, før vi hjælper nye kunder. Du kan med abonnementsløsningen ligeledes sove tungt, velvidende om at vi holder øje med vejrudsigten for dig. Du skal ikke tage stilling til, hvornår det giver mening at kontakte os, for vi har højst sandsynligt allerede været på din matrikel, før du møder ind på arbejde. 

Skal vi skræddersy en løsning for dig? Du kan have helt særlige behov, der ikke matcher abonnementsløsningen, og det har vi forståelse for. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. 

Er du ude i sidste øjeblik, og mangler du akut snerydning og saltning? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er døgnbemandede i hele vinterhalvåret, og vi vil gøre, hvad vi kan for at komme ud og hjælpe dig. 

Laveste pris på snerydning, uden diskussion

De fleste tror, at det er alt for dyrt at lade professionelle stå for snerydningen, men der tager de fejl. Prøv selv at indtaste dine data i prisberegneren her på siden, så du kan få en ide om, hvor billigt det er. Du kan også ringe til os for et estimat – eller endnu bedre: Lad os kigge forbi, og kaste et blik på dine arealer uden beregning. Så kan vi give dig et konkret, men uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi doserer vores salt til et tilfredsstillende resultat

Salten er skadelig for miljøet og for belægningerne på bilerne. Det er dog en nødvendighed, når vi er ude og bekæmpe glatføre på vejene. For at tage et særligt hensyn er vores maskiner indstillet til kun at hælde en nødvendig mængde salt på vejene, så vi skåner både miljø og belægninger. Med en serviceaftale hos os, er du dermed med til at beskytte miljøet og dine medarbejdere og kunders biler. 

Vi er klar til at hjælpe dig

Det er nu, du skal handle, hvis du vil have en aftale på plads, før sneen overrasker. Udfyld kontaktformularen eller ring direkte på tlf.: 38 71 17 00. Så kan vi tage en snak om dine behov og se på, om det vil være mest fordelagtigt med assistance efter behov eller en aftale, hvor prisen er fast, uanset hvor meget det sner. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark