Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING ESBJERG


SNERYDNING MED SNEVAGTEN I ESBJERG

Bor eller arbejder du i Esbjerg, og vil du gerne bestille en snerydning? Så er Snevagten det helt rigtige sted at kontakte. Vi har eksisteret i mere end 10 år, og vi har derfor en stor erfaring med snerydning og saltning af veje. Vi arbejder meget professionelt og målrettet på at få glade og tilfredse kunder, og det gør vi på en række områder. Som kunde hos os er du i centrum, og vi tager dig og dine behov alvorligt.

Hvis du gerne vil bestille en snerydning i Esbjerg, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at snakke med dig og besvare dine spørgsmål, og vi tager også gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov til en snerydning i Esbjerg. Ring til os eller send os en mail. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

FORDELE HOS SNEVAGTEN

Hos Snevagten har vi et stort fokus på at gøre det som nemt og behageligt at være kunde hos os, som muligt.

For at give dig en så god service som muligt har vi blandt andet som fokusområde at begrænse mængden af den salt vi spreder, så vidt muligt. Saltning af vejene kan nemlig skabe mange problemer, som ikke alle er opmærksomme på. Salt kan for eksempel være ødelæggende for naturen og give skader på træer, planter og anden beplantning. Det kan også give rust på bilerne, og det kan også forårsage ødelæggelser på belægninger. Derfor er det vigtigt at begrænse saltmængden. Det er langt fra alle snerydningsfirmaer, der aktivt forsøger at gøre det, og det er en af de gode grunde til at vælge os. Vi begrænser vores saltforbrug ved at opløse saltet i vand, da det gør det muligt at få en effekt ud af langt mindre mængder salt. Det betyder, at vi hos Snevagten kan nedsætte vores saltforbrug med 40%, og det kan ses på dine omgivelser, når vejene er blevet saltet.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

Du er altid velkommen til at kontakte Snevagten for en snak om en snerydning i Esbjerg. Vi tager os med glæde af snerydningen foran din butik, forretning, institution, virksomhed eller dit hjem i Esbjerg.

Ring til os i dag for en snak om dine behov for snerydning, så hjælper vi dig til den helt rigtige løsning. Vi giver dig hurtigt et uforpligtende tilbud, så du kan beslutte, om du ønsker at bestille en snerydning hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig til en effektiv og grundig snerydning i Esbjerg hele vinteren over.

SNEDRYDNING AF HØJ KVALITET OG STYRING

Hos Snevagten arbejder vi meget professionelt og grundigt. Det betyder blandt andet, at vi har en stor kontrol og styring af vores arbejde, der sikrer en høj kvalitet. Vi sender regelmæssigt indrapporteringer fra marken til ledelsen, så vi hele tiden kender til behovet for snerydning og saltning. Når vi er i sne-sæsonen er vi konstant døgnbemandet, så vi er klar til at rykke ud, så snart behovet opstår. Vi står klar i akutte situationer, og vores medarbejdere er hele tiden opdaterede om vejret.

Vi har desuden udviklet et særligt program til kundestyring, som gør os i stand til altid at bevare et overblik. Vi kan blandt andet hurtigt se et præcist kort over vores kunders arealer, så vi sikrer, at vores kunder møder op til en sneryddet virksomhed hver dag.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD