Skip to main content

Snerydning Horsens

Snerydning med Snevagten i Horsens 

Bor eller arbejder du i Horsens, og har du brug for assistance til snerydning og saltning, når vintervejret rammer? Så kan Snevagten hjælpe dig. Vi har eksisteret i mere end 15 år, og vi er derfor både erfarne og professionelle og har den største kompetence, når det kommer til snerydning og saltning af veje. Lige nu hjælper vi mere end 4.000 kunder over hele landet med deres snerydning. Det er ingen undtagelse i Danmarks 7. største by Horsens, som er bedst kendt for at tiltrække internationale og danske bands og artister til spillestedet Fængslet. 

Vi koncentrerer os kun om snerydning, når vi besøger Horsens, da et af vores vigtigste mål er at yde den bedste service for vores kunder. Dette omfatter både vores kompromisløse forsøg på at gøre vores kunder tilfredse, vores altid opdaterede og velholdte maskinpark samt vores professionelle og målrettede tilgang til vores services. 

Vi er klar til at hjælpe dig med snerydning

Har du brug for hjælp til snerydning eller saltning i Horsens, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummer  38 71 17 00 eller gennem denne formular. Vi er klar til at tale med dig og besvare dine spørgsmål, og vi tager også gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov til en snerydning i Horsens. 

Få snerydning på abonnement hos Snevagten

Hos Snevagten har vi et stort fokus på at gøre det så nemt og behageligt som muligt at være kunde hos os. Fordi vi gerne vil tage bekymringen som snerydning og saltning fra dig, tilbyder vi eksempelvis en abonnementsordning på snerydning og saltning. Det betyder, at du gennem en serviceaftale er sikker på, at vi tager hånd om sagen, når vejrændringer betyder, at det er tid til at snerydde og salte, uden at du skal gøre noget. Du kan derfor slippe bekymringen om snerydning og saltning og blot koncentrere dig om at være forsigtig, når du bevæger dig ud på de glatte veje. Vores fastprisaftale kan give dig et overblik over dine udgifter for vinteren, og også forsikre dig om, at du ikke skal gøre dig bekymringer om snerydning og saltning, for Snevagten klarer opgaven.

Er du ikke klar til at tegne en abonnementsaftale, så er vi også klar til at hjælpe dig lige så snart, du har behov for det. Vi har en døgnbemandet kontaktmetode, som gør, at du kan få fat i os, når behovet opstår. Det er nemlig vigtigt, at du lever op til dit ansvar om snerydning- og saltning, men det betyder ikke, at du behøver at stå for det hårde arbejde. Det kan vi klare for dig. 

Husk regler om snerydning

Det er vigtigt at huske på, at du er ansvarlig for snerydning og saltning, så dine kunder, medarbejdere og andre kan færdes trygt og sikkert på dine arealer. Disse regler er Snevagten eksperter i. Du kan læse mere om snerydningsreglerne her, og også være sikker på, at når Snevagten rydder sne og salter for dig, så sørger vi for, at du lever op til de krav, der er til din snerydning. Du er derfor velkommen til at orientere dig i forhold til snerydningsregler. Vi læser det med småt og sikrer, at alle regler og standarder inden for snerydning bliver overholdt, så du ikke skal sidde tilbage med en unødig bekymring, når vi kommer forbi arbejdspladsen. 

Vi går op i vores omverden

Fordi vi går op i verden omkring os, er et af vores fokusområder at begrænse mængden af den salt, vi spreder så vidt muligt. Saltning af vejene kan skabe mange problemer, som ikke alle er opmærksomme på. Salt kan for eksempel være ødelæggende for naturen og give skader på træer, planter og anden beplantning. Det kan også give rust på bilerne, og det kan forårsage ødelæggelser på belægningerne. Derfor er det vigtigt at begrænse saltmængden, og det er vi hos Snevagten meget opmærksomme på. 

Det er langt fra alle snerydningsfirmaer, der aktivt forsøger at begrænse deres brug af salt. Derfor er denne tilgang en af de mange gode grunde til, at du skal vælge os som din partner i de kolde måneder. Du kan læse mere om vores tilgang til saltning og miljøet her

Snerydning af høj kvalitet – døgnet rundt

Hos Snevagten arbejder vi professionelt og grundigt. Det betyder blandt andet, at vi har stor kontrol og styring af vores arbejde, der sikrer en høj kvalitet. Vi sender regelmæssige indrapporteringer fra området til ledelsen, så vi hele tiden kender til behovet for snerydning og saltning og sørger også for, at dette behov er opdateret til den nuværende vejrsituation. Når vi er i vintersæsonen, er vi konstant døgnbemandede, så vi er klar til at rykke ud, så snart behovet opstår. Vi står klar i akutte situationer, og vores medarbejdere er hele tiden opdaterede om vejret. 

Vi har desuden udviklet et særligt program til kundestyring, som gør os i stand til altid at bevare et overblik. Vi kan blandt andet hurtigt se et præcist kort over vores kunders arealer, så vi sikrer, at vores kunder møder op til en sneryddet virksomhed hver dag. Denne funktion fjerner bekymringer hos dig, da vi med vores program er ajour på det område, som du ønsker at vi skal rydde for dig. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på snerydning 

Du er altid velkommen til at kontakte Snevagten med de spørgsmål, du måtte have om en snerydning i Horsens. Vi tager os med glæde af snerydningen foran din butik, ejendom, forretning, institution eller din virksomhed i Horsens. 

Ring til os i dag for en snak om dine behov for snerydning, så hjælper vi dig til den helt rigtige løsning. Vi giver dig hurtigt et uforpligtende tilbud, så du kan beslutte, om du ønsker at bestille en snerydning hos os med det samme, eller om du ønsker at vende tilbage til os, når problemet opstår. 

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig til en effektiv og grundig snerydning i Horsens hele vinteren over. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark