KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

FÅ BEDRE SNERYDNING I HORSENS HOS SNEVAGTEN A/S


Der er mange gode eventyr og historier, der starter med snevejr. Men her er én, der er knap så god:det er lørdag morgen kl. 06.30, og vækkeuret ringer. Ikke fordi du skal på arbejde eller til familiefødselsdag, men fordi det har sneet hele natten over Horsens. Og som den gode nabo du er, har du selvfølgelig sat vækkeuret, så du kan nå at klare snerydningen før kl. 07, som loven foreskriver.

Du kunne selvfølgelig også vælge at sove længe i stedet. Det kan man dårligt bebrejde dig. Uheldigvis ramler det sammen med, at gamle og gangbesværede Gerda fra længere nede ad gaden altid henter rundstykker kl. 07.30 om lørdagen. Og da hun går forbi fortovet ud for dit hjem, glider hun på isen under sneen og mister grebet om sin rollator. Hun brækker benet og må køres på hospitalet.

Ikke nogen sjov historie. Og det samme kunne være sket med en kunde foran din butik på strøget i Horsens… Og selvom gamle Gerda sikkert aldrig kunne finde på at lægge sag an, er det en episode, der sætter et trist præg på en ellers hyggelig vinterdag. MEN. Du kan let undgå ovenstående scenarie, hvis du tegner en aftale om snerydning i Horsens med Snevagten A/S – så klarer vi nemlig din snerydning og glatførebekæmpelse i Horsens, mens du sover. Vi salter præventivt ved at køre efter DMI’s varsler om sne og is, så vi ikke går i vejen for dig eller dine kunder om morgenen.

Du kan vælge at tegne en fastprisaftale med os og få en fast pris på snerydning hele sæsonen, eller du kan ringe til os, når du har brug for hjælp på tlf. 38 71 17 00. Læs mere om vores services herunder.

ALTID GODE FORDELE HOS SNEVAGTEN

Gennem mere end 10 år har Snevagten A/S hjulpet private og virksomheder i Horsens og resten af Danmark, herunder store virksomheder som Føtex, McDonalds, Shell, Bech-Bruun m.fl., med professionel snerydning og glatførebekæmpelse. Vi har kort sagt erfaring med lidt af hvert og kan altid give dig et skræddersyet tilbud på din opgave uanset størrelse og sværhedsgrad.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

BRANCHENS BEDSTE GARANTIORDNINGER

I alt for mange tilfælde ender snerydning med at blive en tillidssag mellem kunde og leverandør. Det er jo ikke altid lige til at se, om arbejdet er blevet udført i overensstemmelse med aftalen, hvis det sner helt vildt, umiddelbart efter vi har klaret din snerydning i Horsens. Derfor dokumenterer vi alt arbejde vha. et gps-system fra Skyhost, så vi efterfølgende kan sende dig data og detaljer om arbejdet til en valgfri mail. De samme data bruger vores mandskab under snerydningen til at sprede salt mest muligt effektivt og økonomisk, hvilket både kommer miljøet og din pengepung til gavn.

Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give dig den bedste snerydning i Horsens. Men ting kan selvfølgelig gå galt – vi er trods alt kun mennesker. Derfor har vi udviklet nogle af branchens bedste garantiordninger:

Vores prisgaranti indebærer, at vi matcher og overgår ethvert tilbud, du får fra en konkurrent, der tilbyder de samme fordele som os.

Vores tilfredshedsgaranti er helt unik for branchen, og indebærer, at du ikke betaler en krone for arbejdet, hvis vi ikke kan leve op til vores forpligtelser. Først vil vi selvfølgelig forsøge at udbedre vores fejl, men er du stadig ikke tilfreds, krediterer vi dig for arbejdet, så du intet betaler for snerydningen.

Ring til os hurtigst muligt på tlf.  38 71 17 00 , hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker at bestille en gratis besigtigelse af dine arealer. Du kan også udfylde kontaktformularen til højre. Vi sammensætter et uforpligtende tilbud, der matcher dine specifikke behov, så du ikke betaler en krone for meget for professionel snerydning i Horsens.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk