Skip to main content

Få professionel snerydning i Vejle

Hos Snevagten har vi mere end 15 års erfaring med snerydning og saltning. Gennem årene har vi opbygget et stort knowhow og en erfaring fra opgave for mere end 4.500 virksomheder, der gør os i stand til at klare selv de mest udfordrende og omfattende opgaver for både virksomheder og institutioner i Vejle, når det kommer til snerydning og saltning. 

Få Danmarks bedste fordele på snerydningsaftaler

Hos Snevagten brænder vi efter at give dig et skræddersyet tilbud, der matcher dine unikke behov. Det betyder, at vi både har snerydning på abonnement, men at vi også kan rådgive dig og give dig et skræddersyet tilbud, der passer præcist til dig.

Vi tilbyder blandt andet døgnberedskab både per telefon og mail, hvis dette er en del af dit behov og den aftale, vi laver. Dette gør, at vi kan rykke ud, så snart behovet for snerydning opstår.

Vi foretager meget af vores snerydning og saltning sent på natten og tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt, og vi undgår trafik, og ikke mindst sørger for, at dine områder er ryddet, til når dagen starter, og dine gæster, kunder eller medarbejdere skal kunne komme til og færdes sikkert. 

Du kan vælge mellem at tegne en fastprisaftale med os eller betale pr. udrykning. Med fastprisaftalen kan du undgå store ekstraregninger, hvis vinteren bliver hård 

Snerydning er lovpligtigt

Snerydning er noget, der bør prioriteres i ethvert budget hos virksomheder. Der er der flere grunde til, herunder sikkerhed men også fordi det er lovpligtigt at fjerne sne. Du kan læse mere om regler for snerydning her, hvis du vil blive klogere på lovgivningen.

Det gode er, at du ved hjælp af snerydningsservices fra Snevagten trygt kan stole på, at vi kender til reglerne og desuden varetager snerydningsarbejdet for dig. Vi kører altid efter DMI’s varsler for glat føre og sørger for at salte præventivt, når vi hjælper dig med snerydningen i Vejle. 

Desuden går vi højt op i fortsat at dygtiggøre og udvikle os, så vi kan tilbyde vores kunder i Vejle og resten af landet den bedste snerydningsservice.

Få snerydning i Vejle nu

Ønsker du at høre mere om vores snerydning i Vejle eller måske indhente et specifikt tilbud på netop din opgave? Så ring til os på tlf. 38 71 17 00, og bestil en gratis besigtigelse af din ejendom eller dit område. Så giver vi et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Du kan eventuelt bruge vores prisberegner for at få et estimat på prisen, før du ringer.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark