Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

FÅ PROFESSIONEL SNERYDNING I VEJLE


Har du brug for en professionel samarbejdspartner til at tage sig af din snerydning i Vejle? Så er du kommet til det rette sted!

Hos Snevagten A/S har vi gennem årene opbygget et stort knowhow og en erfaring, der gør os i stand til at klare selv de mest udfordrende og omfattende opgaver for både virksomheder og institutioner i Vejle. Vi har løst opgaver for nogle af de største virksomheder i Danmark, bl.a. Bech-Bruun, Føtex, McDonalds, Scandic, Shell m.fl., så mon ikke vi også kan klare din snerydningsopgave i Vejle…

FÅ DANMARKS BEDSTE FORDELE PÅ SNERYDNINGSAFTALER

Hos Snevagten A/S brænder vi efter at give dig et skræddersyet tilbud, der matcher dine unikke behov.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail.
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
 • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
 • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
 • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

Du kan vælge mellem at tegne en fastprisaftale med os eller betale pr. udrykning. Med fastprisaftalen kan du undgå store ekstraregninger, hvis vinteren bliver hård og samtidig spare meget administrationsbesvær og ekstraarbejde. Der er jo dårligt noget mere stressende end at høre meterologerne varsle snestorm for den kommende uge. Så skal der hyres hjælp til at tage sig af det, og fordi alle andre virksomheder i Vejle også har brug for hjælp, har snerydningen lange udsigter. Med fastprisaftalen springer du så at sige foran i køen, da vi forpligter os juridisk til at klare din snerydning først – også selvom en større kunde i Vejle smider et millionbeløb for at få snerydning her og nu.

ALTID 100 PCT. DOKUMENTATION FOR DIN SNERYDNING I VEJLE

Snerydning er noget, der bør prioriteres i ethvert budget. Ikke bare fordi det er lovpligtigt og under bødestraf forbudt at lade være, men også fordi det har en meget negativ signalværdi, hvis du ikke rydder for sne. Det er jo sandsynligvis ikke rare tanker, dine kunder, ansatte eller naboer sender din vej, hvis de falder og slår sig uden for din virksomhed eller matrikel i Vejle, fordi der er isglat. Og selvom snerydning kan virke som Sisyfosarbejde, fordi sneen jo alligevel bare falder og dækker det hele til igen efter få timer, er det ikke ligegyldigt, om der er blevet saltet på forhånd. Hvis islaget under sneen ikke er blevet fjernet, opstår der nemlig hurtigt en farlig situation.

Derfor kører vi altid efter DMI’s varsler for glat føre og sørger for at salte præventivt, når vi hjælper dig med snerydningen i Vejle. Vi tilbyder dokumentation for saltnings- og snerydningsarbejdet med et smart gps-system fra SkyHost, så du kan være sikker på, arbejdet er blevet udført efter aftalen – også selvom det måske ikke lige er til at se. Du får tilsendt alle data om snerydning, saltforbrug mm. efter udført arbejde. De samme data bruger vores chauffører undervejs til at salte på den mest effektive og miljørigtige måde til glæde for både miljø og din pengepung.

FÅ DANMARKS BEDSTE GARANTIER PÅ SNERYDNING HOS SNEVAGTEN A/S

Hos Snevagten kæmper vi altid for at dygtiggøre og udvikle os, så vi kan tilbyde vores kunder i Vejle og resten af landet endnu bedre snerydningsservice.

Derfor tilbyder vi, som de eneste i Danmark, både tilfredshedsgaranti og gode priser på vores service. Det indebærer, at vi matcher og overgår ethvert tilbud, du måtte få fra en konkurrent i Vejle, der tilbyder de samme fordele som os. Tilfredshedsgarantien er helt unik og indebærer, som navnet antyder, at du intet betaler, hvis vi ikke kan leve op til aftalen, som den fremgår af kontrakten. I så fald krediterer vi dig for snerydningen uden diskussion – uanset om det drejer sig om 30.000 kvm parkeringsplads eller blot 10 m fortov.

Ønsker du at høre mere om vores snerydning i Vejle eller måske indhente et specifikt tilbud på netop din opgave? Så ring til os på tlf. 38 71 17 00, og bestil en gratis besigtigelse af din ejendom. Så giver vi et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Du kan eventuelt bruge vores prisberegner til at få et estimat på prisen, før du ringer.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD