Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I SYDHAVN


Når vejrguderne har besluttet sig for at sende snebyger over København, skyder de almindeligvis med spredhagl, og så må Sydhavnen desværre også tage sin del af snemasserne. Flot ser det ud, men idyllen falmer lidt, når man er nødt til at stå tidligere op for at rydde sne. Kommunen tager ganske vist sin del af slæbet, men virksomheder har selv ansvar for, at de arealer, hvor der færdes mennesker, er i orden. Vidste du, at dine arealer skal være farbare og sikre i hele tidsrummet fra klokken syv morgen til toogtyve aften? Og at der i princippet er bødestraf, hvis det ikke overholdes? Og at du risikerer sagsanlæg, hvis nogen glider og kommer til skade på dine arealer?

Hvis du ikke selv har mulighed for at tage tjansen, er der heldigvis hjælp at hente hos Snevagten A/S, og det er billigere, end du tror. Tjek for eksempel prisberegneren her på siden, eller kontakt os for et prisoverslag. Det fås ikke billigere – med garanti. Vi matcher uden at blinke ethvert tilbud fra konkurrenterne, når der blot er tale om sammenlignelige vilkår.

ÅRELANG ERFARING MED SNERYDNING I KØBENHAVN SV

Snevagten A/S har arbejdet med snerydning og glatførebekæmpelse i en del år efterhånden, og vi samler på tilfredse kunder i Sydhavnen. Vi er til det hele, uanset om det er 5 meter fortov foran Rikkes hovedør eller store erhvervsarealer. Alle kunder får glæde af vores store servicepakke, der blandt andet omfatter:

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
 • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
 • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
 • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

TAG ACTION ALLEREDE I DAG

Selv om der måske ikke er udsigt til sne lige foreløbig, er der ingen grund til at udskyde tingene. Desto tættere vi kommer på sæsonen, desto mere travlt får vi, og vi kan selvsagt ikke garantere, at der er mulighed for at servicere dig som ny kunde fra dag til dag, når den næste snestorm ruller ind over byen. Der skal vi nemlig på arbejde.

Derimod kan vi garantere, at du er i sikker havn, hvis du på forhånd har tegnet en snerydningsaftale med os. Vi prioriterer vores faste kunder og giver 100% tilfredshedsgaranti. Overholder vi ikke aftalerne, er det gratis for dig. Vi er de eneste i branchen, der tør give den garanti, og det skyldes selvfølgelig, at vi har ganske godt styr på tingene.

Der er flere muligheder for en aftale, lige fra ad hoc udrykning til fastprisaftaler, hvor der ikke er grimme overraskelser for dig, uanset hvordan vejret arter sig. Ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 for en snak om din ejendom og dine behov, eller udfyld kontaktformularen til højre – så vender vi hurtigt tilbage.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD