Skip to main content

Snerydning i Sydhavn

Når vintervejret for alvor rammer København, er det vigtigt at have styr på snerydningen og glatførebekæmpelsen, så trafikken i hovedstaden kan glide. Kommunen rydder ganske vist sne på offentlige arealer, men virksomheder har selv ansvar for, at de arealer, hvor der færdes mennesker, er i orden. Vidste du, at dine arealer skal være farbare og sikre i hele tidsrummet fra klokken syv morgen til toogtyve aften? Og at der i princippet er bødestraf, hvis det ikke overholdes? Og vidste du ligeledes, at du risikerer sagsanlæg, hvis nogen glider og kommer til skade på dine arealer? Du kan læse mere om lovgivningen på området her. Heldigvis er vi eksperter i dette, så du kan trygt stole på, at vi klarer arbejdet for dig og overholder lovgivningen på samme tid, hvis du vælger os som din snerydningspartner.

Hvis du ikke selv har mulighed for at klare snerydningen, er der heldigvis hjælp at hente hos Snevagten, og det er billigere, end du tror. Læs mere om dine muligheder for at få klaret snerydningen af Snevagten på denne side. 

Årelang erfaring med snerydning i København SV

Snevagten har arbejdet med snerydning og glatførebekæmpelse i mere end 15 år i hele landet, og vi samler på tilfredse kunder i Sydhavnen. Vi klarer både fortove for små virksomheder såsom butiksejeren eller kæmpe parkeringsarealer for den store kunde. Vi har også kommuner og institutioner i vores kundeportefølje, og vi vil med glæde inkludere din virksomhed også. Alle kunder får glæde af vores store servicepakke, der blandt andet omfatter services såsom:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. 
  • Hurtig udrykning indenfor ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten og tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system

Forskellige muligheder for snerydning hos Snevagten

Hos Snevagten har vi serviceret en lang række forskellige kunder med forskellige behov. Derfor har vi udviklet forskellige servicepakker, så vi kan tilfredsstille de behov. Som kunde hos Snevagten kan du blandt andet tegne en abonnementsløsning på snerydning. På den måde er du forsikret, at vi står for din snerydning, lige meget hvor hård vinteren bliver.

Udover snerydning på abonnement tilbyder vi også enkelte snerydninger, når dit behov opstår. Slutteligt kan du altid kontakte os, og så er vi klar til at tage en snak om dine unikke behov og derefter skræddersy en løsning til dig. 

Kom i gang med snerydning i Sydhavn i dag

Selv om der måske ikke er udsigt til sne lige foreløbig, er der ingen grund til at udskyde tingene. Jo tættere vi kommer på sæsonen, desto mere travlt får vi, og vi kan selvsagt ikke garantere, at der er mulighed for at servicere dig som ny kunde fra dag til dag, når den næste snestorm ruller ind over byen. Der skal vi nemlig på arbejde. 

Derimod kan vi garantere, at du er i sikker havn, hvis du på forhånd har tegnet en snerydningsaftale med os. Vi prioriterer vores faste kunder og sørger for tilfredshed som et af vores fornemmeste mål. 

Der er flere muligheder for en aftale, lige fra ad hoc udrykning til fastprisaftaler, hvor der ikke er grimme overraskelser for dig, uanset hvordan vejret arter sig. Ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 for en snak om din ejendom og dine behov, eller udfyld kontaktformularen til højre – så vender vi hurtigt tilbage.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark