Skip to main content

Snerydning på Nørrebro

Når sneen truer med at sætte hele infrastrukturen på stand by, er det kommunale beredskab som regel ganske hurtige til at få ryddet Nørrebrogade og andre vigtige knudepunkter i København N. Desværre har de kun ansvar for den kommunale snerydning. Du er som erhvervsdrivende selv ansvarlig for dine egne offentligt-tilgængelige arealer, som efter lovgivningen skal være konstant ryddet og glatførebekæmpet fra klokken 7 morgen til 22 aften. Lever du ikke op til dette, kan du risikere bødestraf og erstatningssager. 

Hører du til de mange, der hverken har tid eller lyst til at stå med en stor snerydningsopgave selv, er der heldigvis hjælp at hente. Hos Snevagten har vi specialiseret os i netop denne service, og har gennem årene opbygget et stærkt og effektivt beredskab. Vi servicerer alle typer af erhvervskunder, og giver også gerne en hånd med rydning og saltning hos dig, om det handler om et lille fortorv, en skolegård eller en stor parkeringsplads.

Snevagten imødekommer dine behov

Vi tilbyder flere typer af løsninger til vores kunder, da vi ønsker at dække deres forskellige behov. Når du tegner en aftale med os, kan du forvente forskellige services som: 

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. 
  • Udrykning hurtigst muligt ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system

Abonnement, skræddersyet eller akut? 

Hvis du ønsker struktur på dine aftaler, så skal du tegne en abonnementsløsning hos os. For en fast pris, som vi har aftalt på forhånd, får du snerydning og saltning af din matrikel i hele vinterhalvåret. Og uanset om mængden af snevejr slår rekorder og vi derfor skal besøge dig flere gange, så ændrer prisen sig ikke af den grund. En abonnementsløsning er derfor også nem at budgettere med, da du altid kender prisen. Med en abonnementsløsning står du desuden forrest i køen, og vi prioriterer altid din matrikel før nye kunder. Du slipper altså for bøvlet med at bestille snerydning i sidste øjeblik, og det frigiver mere tid til at løse dine kerneopgaver. 

Med en skræddersyet løsning tilpasser vi vores ydelser med dine konkrete behov. Kontakt os meget gerne for at høre mere. Vi er klar til at sammensætte den bedste snerydnings- og saltningsplan til dig. 

Og hvis du er ude i sidste øjeblik, og mangler hjælp til snerydning og saltning, så kan vi også hjælpe dig akut. Vi er døgnbemandede i hele vinterhalvåret, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vi tager hensyn til miljøet

Hos Snevagten spreder vi salt på vejene for at bekæmpe glatføre. Det er en nødvendighed, men salt er desværre også ret skadeligt for miljøet, og så kan det i værste tilfælde give rust på biler og beskadige deres belægninger. Dette tager vi højde for, og vores maskiner er indstillet til kun at sprede den tilstrækkelige mængde sne for et tilfredsstillende resultat. Det kan du læse mere om på vores side om saltning.

Du skal smede, mens vejret er varmt

Hos Snevagten arbejder vi også med ”snerydning” i sommerhalvåret. Af mange års erfaring ved vi, at der er masser af forberedelser at gøre, så hele apparatet og logistikken er toptrimmet, når vinteren banker på. Du kan også selv med stor fordel være i god tid med dine forberedelser. Kontakt os allerede i dag for et prisoverslag, eller beregn selv et prisestimat for dine arealer i prisberegneren her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Udfyld kontaktformularen, eller ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 for en snak om din virksomhed og dine behov. Vi rådgiver gerne om, hvorvidt det i din situation vil være mest fordelagtigt med assistance efter behov eller en fastprisaftale, hvor vejrgudernes luner ikke spiller ind på budgetlægningen.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark