Skip to main content

Nytårs fejning

Nytårs fejning – få fejet jeres arealer netop nu til en fordelagtig pris.

 

Har du brug for hurtig og effektiv maskinfejning. Her i Ejendomsvagten har vi i mange år udført professionel fejning af udendørsarealer til stor tilfredshed for danske virksomheder overalt i Danmark. Det nye år er startet så hvorfor ikke starte det med et brag af et tilbud på en hurtig fejning. Derfor har vi et rigtig godt tilbud.

 

 

 

Første fejning med 15% rabat

Vi vil meget gerne have lov at demonstrere, hvad vi kan, og derfor er den første fejning af din virksomheds udenomsarealer til en fordelagtig pris. Kontakt os og få et tilbud og siger du ”ja tak” i løbet af januar måned får du 15% rabat i straks rabat.

 

 

Fleksible og alsidige fejemaskiner
Vi har flere forskellige fejemaskiner der passer til alle pladser lige fra de små på et par hunderede m2 til de største på mere end 20.000m2. Samtidig kan vi klare håndfejning omkring døre og  kælderskakte derfor det kræves. Entydigt for vores service er at den er fleksibel og i mange tilfælde bliver arbejdet faktisk udført uden for normal arbejdstid uden mer omkostning for dig.

 

 

Kontakt os nu og få årets tilbud på fejning
Kontakt os direkte her på siden og inden dagen er omme har vi aftalt et møde for besigtigelse og du får pris med det samme. Og siger du ”ja tak” i løbet af januar får du dine 15% nytårs rabat.

Du kan også ringe på 38711700 hvis du har spørgsmål – eller læs mere direkte her