Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING SJÆLLAND


Vi dækker hele københavnsområdet, lige fra Brøndby til Dragør. Kan du ikke finde en side til netop din by, så behøver du ikke bekymre dig, vi tilbyder nemlig snerydning på hele sjælland. Forneden er et lille udsnit af de byer, hvor vi tilbyder vores ydelse

Snerydning København
Snerydning Næstved
Snerydning Hillerød
Snerydning Rødovre
Snerydning Roskilde
Snerydning Frederiksberg
Snerydning Hvidovre
Snerydning Hørsholm
Snerydning Brøndby
Snerydning Hedehusene
Snerydning Hellerup

ER DU KLAR TIL VINTEREN?

Der er skrappe regler for snerydning på Sjælland og i det øvrige Danmark. Alle grundejere er forpligtede til at holde fortove og trapper, som grænser op til offentlig vej, ryddet for sne mellem klokken 7 om morgenen og klokken 22 om aftenen. Foruden er det alle virksomhedsejeres ansvar at holde befærdede områder sne- og isfri i alle de timer af døgnet, hvor der færdes medarbejdere på matriklen.

Det danske vintervejr er desværre en lunefuld størrelse. Den ene dag viser kviksølvet i termometeret plusgrader, og den næste falder sneen som et tungt tæppe fra en grå himmel. Derfor er det heller aldrig til at vide, hvornår du skal have sneskovlen frem fra redskabsskuret.

SALTNING OG SNERYDNING PÅ SJÆLLAND TIL VIRKSOMHEDER

Der er dog ingen grund til bekymring. For hos Snevagten har vi pris- og tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning, og vi garanterer en optimal snerydning alle steder på Sjælland – både hos institutioner og hos virksomheder. Det betyder, at du er sikret en ideel snerydning hver morgen – lige meget hvor store mængder sne, der falder.

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, krediterer vi dig for det udførte arbejde – helt uden diskussion og uanset opgavens omfang. Hos Snevagten besidder alle medarbejdere en høj moral, og vi følger altid alle retningslinjer for snerydning på Sjælland. Derfor er det naturligvis også afgørende for os, at vores kunder er tilfredse med vores service.

LANDSDÆKKENDE SNERYDNING

Snevagten er Danmarks førende snerydningsfirma. Og den position vil vi gerne fastholde. Derfor står vi klar døgnet rundt til at hjælpe dig med saltning og snerydning – både på Sjælland, i Jylland og i resten af landet. I vinterhalvåret er vores mandskab altid parate til at rykke ud, når der står opstår akut behov for snerydning på Sjælland.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi dækker hele Danmark og udfører glatførebekæmpelse og snerydning på Sjælland, Jylland, Fyn og øerne. Vi forsøger så vidt muligt altid at salte og rydde sne sent på natten, så dit fortov, din parkeringsplads eller din gård er sne- og isfri langt op af dagen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 38 71 17 00 – vi svarer døgnet rundt i sæsonen. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på snerydning af dine arealer, og  vi tilbyder gode priser på vores services. Dermed er du altid garanteret den bedste snerydning til den laveste pris.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN
Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD