Skip to main content

Snerydning på Sjælland

I mere end 15 år har Snevagten ryddet sne og saltet over hele Danmark. Dette gælder også på hele Sjælland, lige fra Hillerød til Falster, og desuden også hele københavnsområdet. Vi er professionelle og erfarne og vil med glæde hjælpe dig med din snerydning og saltning på Sjælland. Kan du ikke finde en side til netop din by, så behøver du ikke bekymre dig. Vi tilbyder nemlig snerydning på hele Sjælland. Forneden er et lille udsnit af de byer, så du kan læse mere om vores service af snerydning og saltning. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om netop dit område. 

Snerydning København
Snerydning Næstved
Snerydning Hillerød
Snerydning Rødovre
Snerydning Roskilde
Snerydning Frederiksberg
Snerydning Hvidovre
Snerydning Hørsholm
Snerydning Brøndby
Snerydning Hedehusene
Snerydning Hellerup

Er du klar til vinteren?

Der er regler for snerydning på Sjælland og i det øvrige Danmark. Alle erhvervsdrivende er forpligtede til at holde fortove og trapper, som grænser op til offentlig vej, ryddet for sne mellem klokken 7 om morgenen og klokken 22 om aftenen. Foruden er det alle virksomhedsejeres ansvar at holde befærdede områder sne- og isfri i alle de timer af døgnet, hvor der færdes medarbejdere på matriklen.

Selvom det er dit ansvar at sørge for at dine befærdede områder er sikre og snefri, kan det være svært at regne ud, hvornår der skal fjernes sne. Vejrudsigterne er ikke altid til at regne med. Derfor har Snevagten gennem mere end 15 års erfaring og tæt samarbejde med over 4.000 virksomheder lært vores kunders behov at kende. Vi har udviklet en abonnementsløsning, der kort sagt sørger for, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvornår vintervejret rammer, om vejrudsigter der ikke er til at regne med, eller om hvornår du skal salte og rydde sne. Alt det tager vi os af, hvis du vælger at tegne en abonnementsordning med Snevagten. På den måde er du også forsikret om, at vores kompetente og erfarne sneryddere rydder sne for dig, når vintervejret rammer. Vi er klar til at rådgive dig om, hvilken af vores abonnementsløsninger, der passer bedst til dine behov. Har du behov for en enkelt snerydning, står vi også til rådighed her. 

Skræddersyede snerydningstilbud på Sjælland

Udover at Snevagten tilbyder snerydning på abonnement på Sjælland og også gerne hjælper dig med en enkelt eller flere snerydninger, så kan vi også tilbyde skræddersyede snerydningstilbud til dig og din virksomhed. Kontakt os for at høre mere, så vi kan ramme dine ønsker og behov bedst muligt. 

Landsdækkende snerydning

Snevagten er Danmarks førende snerydningsfirma. Og den position vil vi gerne fastholde. I et samarbejde med os står vi klar døgnet rundt til at hjælpe dig med saltning og snerydning – både på Sjælland, i Jylland og i resten af landet. I vinterhalvåret er vores mandskab altid parate til at rykke ud, når der opstår akut behov for snerydning på Sjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi dækker hele Danmark og udfører glatførebekæmpelse og snerydning på Sjælland, Jylland, Fyn og øerne. Vi forsøger så vidt muligt altid at salte og rydde sne sent på natten, så dit fortov, din parkeringsplads eller din gård er sne- og isfri langt op ad dagen.

Du er altid velkommen til at kontakte ostlf. 38 71 17 00 eller på mail – vi svarer døgnet rundt i sæsonen. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på snerydning af dine arealer, og  vi tilbyder gode priser på vores services. Dermed er du altid garanteret den bedste snerydning til den laveste pris.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark