Skip to main content

Snerydning på Fyn

I mere end 15 år har Snevagten tilbudt professionel saltning og snerydning i hele landet. Det betyder, at vi kan klare din snerydning på hele Fyn, fra Nyborg til Middelfart. Du kan læse mere om vores arbejde i Odense her.

Snerydning på abonnement på Fyn

Når vintervejret rammer Fyn, skal der ryddes sne. Det er lovpligtigt, og derfor er det dit ansvar at sørge for, at dine arealer er sikre, når frosten eller sneen kommer. Hos Snevagten klarer vi snerydningen for dig, så du ikke skal bekymre dig om at leve op til lovgivningen. Vi er ajour med reglerne og ved, hvad der skal til for at gøre dine områder sikre i snevejret. 

Det kan være svært at være sikker på, hvornår vintervejret ankommer. Vejrudsigterne er ikke altid til at stole på, og du kan få brug for snerydning, når du mindst venter det. Derfor er det vigtigt, at du er sikret en hurtig udrykning, når du har brug for snerydning på Fyn. Hos Snevagten holder sneplovene aldrig stille, og du kan trygt ringe til os døgnet rundt.

For at imødekomme vores kunders behov bedst muligt og fjerne bekymringer relateret til det utilregnelige vintervejr, har vi udviklet en abonnementsløsning. Det betyder, at du kan få snerydning på abonnement. Vi har forskellige pakker, der indeholder forskellige fordele. Vi glæder os til at rådgive dig om, hvilken pakke der er bedst til dig. Gennem en abonnementsordning er du forsikret, at vi rydder sne for dig, lige meget om dette skal gøres hver dag i vinterperioden, eller om vi får mindre sne. 

Vi skræddersyer snerydningstilbud til dig

Skulle vores abonnementsløsninger ikke passe til dine unikke behov, har vi også mulighed for at skræddersy et tilbud til dig, så vi kan opfylde dine ønsker. Kontakt os allerede i dag for at høre mere. 

Vi udfører professionel snerydning på hele Fyn, og ingen opgaver er for store eller for små. Vi tager os gerne af mindre gård- og fortovsarealer, ligesom vi også har store maskiner, der kan klare de større snerydningsopgaver, når store parkeringspladser og veje skal gøres køreklar og ryddes for sne.

Rettidig og professionel snerydning på Fyn

Hos Snevagten har vi gennem mere end 15 år opbygget stor erfaring og ekspertise inden for glatførebekæmpelse. Vi ønsker at være dit foretrukne firma, når du har brug for snerydning på Fyn, og derfor er vores vigtigste opgave at tilbyde den bedste service inden for glatførebekæmpelse og snerydning. 

Rettidig snerydning og saltning er vigtigt – især for virksomheder, som er forpligtede til at holde befærdede arealer, sne- og isfri inden medarbejderne møder ind på arbejde.

Hos Snevagten overholder vi alle retningslinjer for snerydning og tilpasser vores arbejde efter de regler, der gælder for snerydning på Fyn og resten af landet. Når vi påtager os en opgave, bestræber vi os på at fuldføre den professionelt og rettidigt. Det betyder, at vi ofte arbejder sent om natten og i de tidlige morgentimer, så parkeringspladser, veje og andre arealer er ryddet for sne og is til tiden.

Få snerydning på Fyn nu

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vores service er landsdækkende, og derfor arbejder vi også med snerydning på Fyn og i resten af Danmark. Vi glæder os til at besvare alle dine spørgsmål om snerydning og rådgive dig om, hvilken type service der passer til dine behov.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark