Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING FYN


Vi tilbyder snerydning på hele fyn, fra Nyborg til Middelfart. Du kan læse mere om vores arbejde i Odense her.

GLATFØREBEKÆMPELSE DØGNET RUNDT

Fyn er fin – også om vinteren. Men selvom et kridhvidt snetæppe kan være smukt at se på, volder det desværre også tit stort besvær. Derfor er det vigtigt, at du er sikret en hurtig udrykning, når du har brug for snerydning på Fyn. Hos Snevagten A/S holder sneplovene aldrig stille, og du kan trygt ringe til os døgnet rundt.

Vi udfører professionel snerydning på hele Fyn, og ingen opgaver er for store eller for små. Vi tager os gerne af mindre gård- og fortovsarealer, ligesom vi heller ikke er blege for at tage det tunge skyts i brug, når store parkeringspladser og veje skal gøres køreklar.

PRIS- OG TILFREDSGARANTI PÅ DIN SNERYDNING PÅ FYN

Hos Snevagten har vi igennem ti år opbygget stor erfaring og ekspertise inden for glatførebekæmpelse. Derfor tør vi også garantere, at du bliver tilfreds. Hvis du imod forventning alligevel skulle være utilfreds med vores service, krediterer vi dig for det udførte arbejde. Vi ønsker ganske enkelt at være dit foretrukne firma, når du har brug for snerydning på Fyn, og derfor er din mening vigtigere end alt andet.

Vi ønsker dog ikke blot at være de bedste – vi vil også være de billigste. Hvis du kan finde et billigere tilbud på en service, der svarer til vores, matcher vi prisen inden 24 timer. Vores eneste krav er, at det tilsvarende tilbud som minimum indeholder de samme fordele som vores. Det vil sige garanti for saltning i hele sæsonen og ikrafttræden af dækning senest et døgn efter underskrivelse af kontrakt.

RETTIDIG OG PROFESSIONEL SNERYDNING PÅ FYN

Rettidig snerydning og saltning er vigtigt – især for virksomheder, som er forpligtede til at holde befærdede arealer, sne- og isfri inden medarbejderne møder på arbejde.

Hos Snevagten overholder vi alle retningslinjer for snerydning og tilpasser vores arbejde efter de regler, der gælder for snerydning på Fyn og resten af landet. Når vi påtager os en opgave, bestræber vi os på at fuldføre den professionelt og rettidigt. Det betyder, at vi ofte arbejder sent om natten og i de tidlige morgentimer, så parkeringspladser, veje og andre arealer er ryddet for sne og is til tiden.

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er bosat i Rødovre, men vores service er landsdækkende, og derfor arbejder vi også med snerydning på Fyn og i resten af Danmark.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN
Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD