Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNEVAGTEN TILBYDER BILLIG SNERYDNING PÅ BORNHOLM


I mere end 10 år har Snevagten nu eksisteret, og vi har i mange år kørt snerydning og saltning på Bornholm. Kontakt os allerede i dag og få Danmarks bedste pris på snerydning og saltning, hvis du også vil med på snerydningsruten fra i år af. Når sneen falder på Bornholm, kan vi garantere, at vi er hurtigt fremme.

Prisberegner: Få online din pris på saltning og snerydning på Bornholm her

Få din pris her på vores hjemmeside på saltning og snerydning på Bornholm. Det er nemt og hurtigt at benytte vores unikke prisberegner. Du har prisen i hænderne på under 2 minutter. Tilgængelighed til prisen via prisberegning er en vigtig faktor for vores kunder, da prisen er vigtig. Derfor er det endnu en service, som vi stiller vores kunder til rådighed. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du er i tvivl om det mindste, hvor vi professionelt vil hjælpe dig på vej, hvis der skulle være det mindste. Få din pris nu lige her.

PROFESSIONEL SNERYDNING OG SALTNING, NU OGSÅ PÅ BORNHOLM

Du er sikret mod dyre priser. Vi fastsætter selvfølgelig prisen efter en eventuel allerede modtaget pris, hvis vores pris ikke allerede skulle være mere fordelagtig. På denne måde er vi sikre på, at du er fuld tilfreds med både snerydning og prisen hos os. Du bliver tilfreds hos Snevagten, da vi er yderst serviceminded og sætter kunden i højsædet.

TILFREDSHED OG KVALITETSSIKRING PÅ SNERYDNING PÅ BORNHOLM FÅR DU HOS SNEVAGTEN

Hos Snevagten skal både små som store kunder være tilfredse, så vi forsøger at leve op til alles forventninger. Derfor har vi maskinerne, medarbejderne og alsidigheden til at løse netop dine opgaver. Vi mener, at kundernes tilfredshed har første prioritet, og derfor vil vi gå forrest i udviklingen inden for branchen. Vi har derfor udviklet vores forretning til at kunne leve op til alles tilfredshed. Vi tilbyder døgnservice på Bornholm på vores telefon og e-mail for at sikre fuld tilfredshed blandt vores kunder, så du kan altid komme i kontakt med vores personale, der kan vejlede og svare på netop dine spørgsmål. For at yde den mest professionelle kundeservice i branchen er tilgængelighed alfa og omega. Ring eller skriv til os, hvis du vil have sneryddet og saltet på Bornholm, eller hvis du skulle være i tvivl om det mindste. Vi står altid klar til at besvare netop dine spørgsmål.

SKAB SIKKERHED FOR DIG OG DINE KUNDER MED PROFESSIONEL SNERYDNING OG SALTNING

Du sikrer dig mod glatte fortove og veje på Bornholm og omegn med snerydning hos snevagten, og dermed skaber du sikkerhed for dig og dine kunder når sneen falder. Vi udfører snerydning både juleaften og nytårsaften og alle dagene imellem. Når vinteren indtræder er saltning og glatførebekæmpelse uundværlig. Ring derfor i god tid for at være på den sikre side, så du med fuld tilfredshed kan gå den kolde tid i møde.

PROFESSIONEL OG EFFEKTIV SNERYDNING PÅ BORNHOLM

Vi har det bedste mandskab på markedet hos snevagten, da vi bestræber os på at opnå fuld tilfredshed hos vores kunder. Med mange års erfaring og ekspertise i snerydning og saltning rykker vores velkvalificerede personale ud på Bornholm og omegn og rydder sneen for dig, så du kan gå vinteren i møde med godt humør. Vores indsats bliver hurtig og effektiv, da vi benytter moderne og professionelle maskiner.

HØJ KVALITET OG STYRING

Hos Snevagten arbejder vi meget professionelt og grundigt. Det betyder blandt andet, at vi har en stor kontrol og styring af vores arbejde, der sikrer en høj kvalitet. Vi sender regelmæssigt indrapporteringer fra marken til ledelsen, så vi hele tiden kender til behovet for snerydning og saltning. Når vi er i sne-sæsonen er vi konstant døgnbemandet, så vi er klar til at rykke ud, så snart behovet opstår. Vi står klar i akutte situationer, og vores medarbejdere er hele tiden opdaterede om vejret.

Vi har desuden udviklet et særligt program til kundestyring, som gør os i stand til altid at bevare et overblik. Vi kan blandt andet hurtigt se et præcist kort over vores kunders arealer, så vi sikrer, at vores kunder møder op til en sneryddet virksomhed hver dag.

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker flere arealer sneryddet. Vi kan hurtigt rykke ud og give en effektiv rydning af sne.

VI SIKRER DIG MOD SKADER FRA SALT

Saltning af veje kan forårsage mange skader, som mange ikke er klar over. Når man salter veje, kan det have en negativ indvirkning på planter, træer og blomster, der kan visne og dø ud på grund af saltet. Saltningen kan også medføre ødelæggelser på belægninger og give rust på bilen. Der er altså mange gode grunde til at begrænse saltning, så meget som muligt.

Derfor har vi hos Snevagten stort fokus på at undgå og begrænse saltning af veje hos vores kunder, så de ikke oplever nogle af de skader, det kan medføre. Det gør vi blandt andet ved at have en digital måleenhed på vores saltspredere, som viser, det præcise saltforbrug. Vi har også udstyret vores store maskiner med kameraer, så vi hele tiden kan følge med i, hvor meget salt der bliver spredt. På den måde kan vi holde et overblik og hele tiden sørge for at tilpasse saltmængden, så den bliver på et minimum. Vores konstante tilpasning af mængden af salt, vi spreder, nedsætter ikke kun skader for vores kunder, men det er også til stor gavn for miljøet. Vi undgår frås og bruger hele tiden kun de nødvendige mængder salt, og det er også en vigtig grund til at vælge Snevagten som din professionelle snerydder.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN
Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD