Skip to main content

Snerydning på Bornholm

I mere end 15 år har Snevagten eksisteret, og vi har i mange år kørt snerydning og saltning på Bornholm. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på snerydning og saltning, hvis du også vil med på snerydningsruten. Når sneen falder på Bornholm, har du som erhvervsdrivende et lovpligtigt ansvar for at rydde dine arealer, så de er sikre at færdes på for medarbejdere, kunder og forbipasserende. Dette gælder fra mandag-lørdag i tidsrummet 7-22. Det kan være en stor opgave, og det er her, hvor Snevagten kommer ind i billedet. 

Professionel snerydning og saltning, også på Bornholm

Vi tilbyder en række forskellige løsninger til vores kunder for at imødekomme deres behov for snerydning. Uanset hvilken serviceaftale du indgår med os, kan du altid forvente: 

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning hurtigst muligt ved ekstraudkald
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Snevagten tilbyder forskellige løsninger til snerydning. Læs om dem her: 

Abonnementsløsningen er til dig, der ønsker struktur og faste aftaler. Med en abonnementsløsning får du snerydning og saltning for den samme faste pris i hele vinterhalvåret. Det er nemt for dig at budgettere med, da prisen ikke ændrer sig, uanset hvor mange gange vi skal forbi dine områder. Med en abonnementsløsning kommer du desuden forrest i køen, når snevejret falder på Bornholm. Du er garanteret, at vi tager os af dig, før vi tager os af nye kunder. Vi holder hele tiden øje med vejrudsigten og planlægger derfra vores indsats på dine områder. Ofte vil du derfor møde ind til, at dine arealer allerede er ryddet og saltet, og du slipper derfor også for at indhente akut hjælp fra morgenstunden. 

En skræddersyet løsning er til dig, der har en række andre behov og måske ikke helt er et match til abonnementsløsningen. Det imødekommer vi selvfølgelig, og du er velkommen til at række ud til os for at høre mere om vores skræddersyede løsninger. 

Den akutte snerydning og saltning er til dig, der i farten har glemt at bestille en fast aftale med os, men vi står alligevel gerne til rådighed. Vi er døgnbemandede i hele vinterhalvåret, og vi vil gøre vores bedste for at finde tid til at hjælpe dig. 

Et besøg fra os – en konkret pris til dig

Vi kan på baggrund af en besigtigelse af dine arealer give dig en konkret pris på vores ydelser. Kontakt os og lad os lave en aftale om et besøg hos dig.

Tilfredshed og kvalitetssikring på snerydning på Bornholm får du hos Snevagten

Hos Snevagten skal både små som store kunder være tilfredse, så vi forsøger at leve op til alles forventninger. Derfor har vi maskinerne, medarbejderne og alsidigheden til at løse netop dine opgaver. Vi mener, at kundernes tilfredshed har første prioritet, og derfor vil vi gå forrest i udviklingen inden for branchen. Vi har derfor udviklet vores forretning til at kunne leve op til alles tilfredshed. Vi tilbyder døgnservice på Bornholm på vores telefon og email for at sikre fuld tilfredshed blandt vores kunder, så du kan altid komme i kontakt med vores personale, der kan vejlede og svare på netop dine spørgsmål. For at yde den mest professionelle kundeservice i branchen er tilgængelighed alfa og omega. Ring eller skriv til os, hvis du vil have sneryddet og saltet på Bornholm, eller hvis du skulle være i tvivl om det mindste. Vi står altid klar til at besvare netop dine spørgsmål.

Skab sikkerhed for dig og dine kunder med professionel snerydning og saltning

Du sikrer dig mod glatte fortove og veje på Bornholm og omegn med snerydning hos snevagten, og dermed skaber du sikkerhed for dig og dine kunder, når sneen falder. Vi udfører snerydning både juleaften og nytårsaften og alle dagene imellem. Når vinteren indtræder, er saltning og glatførebekæmpelse uundværlig. Ring derfor i god tid for at være på den sikre side, så du med fuld tilfredshed kan gå den kolde tid i møde.

Professionel og effektiv snerydning på Bornholm

Vi har det bedste mandskab på markedet hos Snevagten, da vi bestræber os på at opnå fuld tilfredshed hos vores kunder. Med mange års erfaring og ekspertise i snerydning og saltning rykker vores velkvalificerede personale ud på Bornholm og omegn og rydder sneen for dig, så du kan gå vinteren i møde med godt humør. Vores indsats bliver hurtig og effektiv, da vi benytter moderne og professionelle maskiner.

Høj kvalitet og styring

Hos Snevagten arbejder vi professionelt og grundigt. Det betyder blandt andet, at vi har en stor kontrol og styring af vores arbejde, der sikrer en høj kvalitet. Vi sender regelmæssigt indrapporteringer fra marken til ledelsen, så vi hele tiden kender til behovet for snerydning og saltning. Når vi er i snesæsonen, er vi konstant døgnbemandede, så vi er klar til at rykke ud, så snart behovet opstår. Vi står klar i akutte situationer, og vores medarbejdere er hele tiden opdaterede om vejret.

Vi har desuden udviklet et særligt program til kundestyring, som gør os i stand til altid at bevare et overblik. Vi kan blandt andet hurtigt se et præcist kort over vores kunders arealer, så vi sikrer, at vores kunder møder op til en sneryddet virksomhed hver dag.

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker flere arealer sneryddet. Vi kan hurtigt rykke ud og give en effektiv rydning af sne.

Vi sikrer dig mod skader fra salt

Saltning af veje kan forårsage skader, som mange ikke er klar over. Når man salter veje, kan det have en negativ indvirkning på planter, træer og blomster, der kan visne og dø ud på grund af saltet. Saltningen kan også medføre ødelæggelser på belægninger og give rust på bilen. Der er altså mange gode grunde til at begrænse saltning, så meget som muligt.

Derfor har vi hos Snevagten stort fokus på at undgå og begrænse saltning af veje hos vores kunder, så de ikke oplever nogle af de skader, det kan medføre. Det gør vi blandt andet ved at have en digital måleenhed på vores saltspredere, som viser det præcise saltforbrug. Vi har også udstyret vores store maskiner med kameraer, så vi hele tiden kan følge med i hvor meget salt, der bliver spredt. På den måde kan vi holde et overblik og hele tiden sørge for at tilpasse saltmængden, så den bliver på et minimum. Vores konstante tilpasning af mængden af salt, vi spreder, nedsætter ikke kun skader for vores kunder, men det er også til stor gavn for miljøet. Vi undgår frås og bruger hele tiden kun de nødvendige mængder salt, og det er også en vigtig grund til at vælge Snevagten som din professionelle snerydder.

Vi er klar til at hjælpe dig med snerydning på Bornholm

Vores kompetente medarbejdere er klar til at hjælpe dig. Både med at besvare spørgsmål og med at yde en konkret snerydningsservice. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig. Hellere være ude i god tid end at stå i sidste øjeblik.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark