Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING JYLLAND


Vi arbejder i hele Jylland, lige fra Esbjerg til Frederikshavn. Forneden er en liste, over nogle af de byer, hvor vi tilbyder vores ydelse. Hvis din by ikke er angivet forneden, skal du ikke bekymre dig. Vi tilbyder nemlig snerydning i hele Jylland.

Snerydning Århus
Snerydning Herning
Snerydning Aalborg
Snerydning Esbjerg
Snerydning Silkeborg
Snerydning Hjørring
Snerydning Frederikshavn
Snerydning Vejle
Snerydning Randers
Snerydning Kolding
Snerydning Horsens
Snerydning Herning

PROFESSIONEL SNERYDNING I HELE JYLLAND

Har du brug for punktlig og professionel saltning og snerydning i Jylland? Så ring til Snevagten A/S. Vi dækker hele landet, og derfor rykker vi naturligvis også ud, når sneen daler på fastlandet – lige meget om du befinder dig i Aarhus, Esbjerg, Kolding eller Aalborg.

Vi udfører saltning og snerydning i Jylland til alle behov – fra mindre fortove over gårdarealer til større parkeringspladser og veje. Ligeledes har vi udstyr og hjælpemidler til alle opgaver, og vores maskinpark omfatter alt fra sneskovle og små fejemaskiner til de helt store traktorer med brede sneplove.

Vi går dog til alle opgaver med samme omhu og professionelle indstilling, og vi kører ikke fra en plads, før vi selv er fuldt ud tilfredse. Hvis du alligevel ikke finder vores indsats fyldestgørende, får du dine penge tilbage. Efterfølgende udbedrer vi selvfølgelig problemet med det samme. Det kalder vi tilfredshedsgaranti, og det er en helt naturlig del af vores service.

EFFEKTIV STYRING OG GRUNDIG DOKUMENTATION

Da vi ønsker at være markedsledere indenfor snerydning i Jylland og resten af Danmark, satser vi på en effektiv styring af alle opgaver. Vores mandskab i marken kommer med regelmæssige indrapporteringer til vores kontor, så vi løbende kan vurdere behovet snerydning og saltning.

I vintersæsonen er vores kontor desuden døgnbemandet, så vi altid kan holde vores medarbejdere orienterede om vejret i de enkelte landsdele. Ikke mindst har vores mandskab altid fuldt overblik over opgavernes omfang via vores egne computerprogrammer. I praksis betyder det, at vi til en hver tid kan holde styr på behovet for snerydning i Jylland, på Sjælland og i resten af landet.

Det er afgørende for os at have styr på alle opgaver. Men det er lige så vigtigt, at vores kunder har dokumentation for, de opgaver vi udfører. Derfor vil du som kunde altid modtage en e-mail med dato, klokkeslæt efter fuldført arbejde. Dermed er du sikret, at prisen og det reelle stykke arbejde stemmer overens.

VI SIDDER KLAR VED TELEFONERNE

På vores kontor i Rødovre sidder vi klar til at rykke ud til hele landet, og i sæsonen kan du kontakte os på alle døgnets tider. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har brug for snerydning i Jylland, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave. Snevagten A/S tilbyder gode priser på snerydning og saltning, og vi garanterer et tilfredsstillende resultat – hver gang.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN
Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD