Skip to main content

Nyhedsbrev november 2013

 

 

Er du klar til en ny vintersæson? For det er vi nemlig!

 

Velkommen til vores første nyhedsbrev. Vi vil med nyhedsbrevet  holde dig løbende opdateret med Snevagtens pågående aktiviteter, og med nyheder omkring snerydning, saltning, glatføringsbekæmpelse og lignende emner.

 

Vinteren nærmer sig, og de første frostgrader har allerede vist tænder. Snevagten glæder sig derfor til at stå til rådighed for at servicere dig. Vi kan i tråd med dette allerede nu afsløre at vi er i fuldt beredskab, hvis frostgraderne skulle gøre sit fulde indtog i morgen.

 

indhent-tilbud-nu-snevagtenSnevagtens succes med snerydningen den forgangne vintersæson har betydet at vi nu for første gang snerydder og salter i hele Danmark! I den forbindelse har vi optimeret Snevagten på adskillige områder, for at sikre den bedste kvalitetsydelse for vores eksisterende og kommende kunder.

 

Et af disse områder er Snevagtens mandskab, her har vi udvidet stablen for at klare endnu flere opgaver, bl.a. et større serviceteam der altid er forberedt til at servicere dig 24 timer i døgnet via vores vagttelefon, tlf. 3871 1700. Her kan du ringe døgnet rundt med spørgsmål eller reklamationer der vedrører vores serviceydelser. Endvidere har vi indført et GPS-system, der sikrer at vi bedre kan holde dig underrettet i forhold til din snerydning. Det betyder at vi blandt andet hurtigt kan tilkalde den snerydder der er nærmest dit område.

 

Snevagtens nye GPS-system

 

Vagtplaner & reklamationer

 

Årets koldeste dag i et halvt år

Foto: Istock