Skip to main content

Danmarks bedste snerydning

FÅ ET SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ DIN SNERYDNING

Snevagten A/S er Danmarks førende leverandør af snerydning og glatførebekæmpelse med udrykning til hele landet. Vi har altid en række fantastiske fordele til vores kunder, bl.a. døgnvagt og tilfredshedsgaranti. Sidstnævnte er vi faktisk de eneste i landet, der tilbyder. Du har også mulighed for at tegne en fastprisaftale med os, så du på forhånd ved, præcis hvad snerydningen kommer til at koste. Prisen er fast, uanset hvor ofte vi skal rykke ud, og uanset om du ‘blot’ skal have ryddet et par meter fortov foran matriklen. Udfyld kontaktformularen herunder, og få et skræddersyet tilbud på netop din opgave.

tag011-290x300

VÅGN OP TIL SNEFRI AREALER HVER MORGEN

Hos Snevagten A/S har vi en ambition om at være landets førende og mest seriøse snerydningsfirma, så høj kundetilfredshed er alfa og omega for os. Derfor går vi til enhver opgave med den største kvalitetsbevidsthed og altid med udgangspunkt i vores kerneværdier: troværdighed, pålidelighed og omhu. Det gælder uanset opgavens størrelse og sværhedsgrad. Vores dygtige og uddannede mandskab og vores smurte maskiner er nemlig klar til at rykke ud døgnet rundt, så du kan vågne op til snefri arealer hver morgen – og resten af dagen.

I modsætning til mange af vores konkurrenter i branchen, kan vi garantere salt til hele sæsonen. Vi har vores eget store saltlager og en leverandør, der garanterer nye forsyninger hele sæsonen – uanset hvor streng vinteren bliver. Til dags dato kan vi derfor bryste os af aldrig at være løbet tør for salt.

Du er velkommen til at bestille en konsulent, og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start her, og få mere at vide.

1 Snevagten rydder sne i hele landet!

2 Har du et bedre tilbud? Vi matcher det!

3 Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

SUPPORT

Snevagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet.
Ring på tlf. 38 71 17 00 og få svar på dine spørgsmål om snerydning.

TILFREDSHEDSGARANTI

Snevagten giver som de første også tilfredshedsgaranti på snerydning og saltning. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – ganske enkelt.

EVALUERING

Efter hver vinter evaluerer vi forløbet sammen med kunden. Hvis snerydningen har forårsaget skader, bliver de naturligvis udbedret af Snevagten.

bringfisketorvetfoetexmcdonaldsq8scandicshell

VI ER DIN PARTNER I DEN KOLDE ÅRSTID

Snevagten A/S har tilstrækkelig kapacitet til at påtage sig opgaver af ethvert omfang. Uanset om det drejer sig om snerydning og saltning af korte fortove, store parkeringspladser, gårde eller andre arealer. Og vores mandskab og maskiner er klar til at rykke ud døgnet rundt. Vi følger alle snerydningsregler og er ganske enkelt din garanti for, at virksomheden er snefri hver morgen – og resten af dagen.

Vi har vores eget store saltlager samt en leverandør, som 110 procent garanterer nye forsyninger hele sæsonen. Vi kan derfor i dag prale af at aldrig være løbet tør for salt!

Du er velkommen til at bestille en konsulent og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start hér, og få mere at vide.

Vores mål er meget enkelt: Nemlig fortsat at være et af landets førende og mest seriøse snerydningsfirmaer. Det opnår vi kun, hvis vores kunder er tilfredse – og det er de heldigvis. For os er nøgleordene troværdighed, pålidelighed og omhu.