Skip to main content

Snevagten ApS bliver til A/S

| Christoffer Gade

Snevagten breder sig

 

Efter mange år med konstant positiv vækst, er det nu en fornøjelse at kunne præsentere os med en ny bestyrelse og 2 nye medarbejdere og endnu flere maskiner. Vi har valgt at udvikle Snevagten yderligere inden for snerydning og saltning. Vi vil være den førende virksomhed indenfor glatførebekæmpelse.

 

Bestyrelsen i Snevagten

 

Michael Bille: Bestyrelses formand uddannet revisor og økonom. Michael indtræder, med mange års erfaring inden for økonomi samt forandring og udvidelse af virksomheder, som formand for Snevagten. Michael er desuden direktør i MBL Virksomhedrådgivning ApS.

 

Heidi Hyldegård: Bestyrelses medlem samt uddannet advokat. Heidi arbejder til dagligt i Ørestadens Advokatanpartsselskab, hun beskæftiger sig primært med Etablering af og rådgivning til virksomheder, omdannelse eller overdragelse af virksomhed, insolvens, rekonstruktioner samt kreditorordninger, rets sagsbehandling, M&A samt ventureinvesteringer, bestyrelses arbejde samt sparring til virksomheder, It- og teleret, rådgivning om mangelssager samt erstatning, køberet og forbrugerforhold. 

 

Peter Gade: Bestyrelses medlem samt direktør for Snevagten og P.G. & Søn. Med mere end 45 års erfaring som selvstændig, bidrager Peter med sin viden om daglig drift af virksomheder. 

 

 

Andre nye medarbejdere i Snevagten A/S

 

Da vi oplever helt ekstraordinær travlhed, er der ansat yderligere 2 administrative medarbejdere i Snevagten. Vores konstante fokus på at få og have topmotiverede medarbejder gør, at vi konstant kan servicere vores kunder endnu bedre.

 

Max Pørksen: Ansat med en bred erfaring indenfor salg til private samt erhvervskunder. Han har tidligere været i HIG3.  Max har en vigtig plads i Snevagten. Hans primære arbejdsområde er opfølgende salg samt generel opfølgning på tilbud.

 

Jette Nielsen: Har solide organisatoriske evner og erfaring med kundepleje af nye og eksisterende kunder. Holder overordnet styr på de andre medarbejdere og videreudvikler arbejdsrutinerne. Derudover foredragsholder i stresshåndtering. 

 

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD