Whocopied.me

Prøv vores unikke prisbregner

Her kan du vælge lige nøjagtigt det areal, du ønsker sneryddet, og så giver vi en estimeret pris på det. Udfyld dine kontaktoplysninger herunder, så kommer du direkte til prisberegneren.

Vær opmærksom på, vi kun rydder for virksomheder
 • Linda Elisabeth Hansen
  SHELL EXPRESS

  Vi valgte Snevagten til at rydde sne på vores stationer. Vi har 13 Shell/Express stationer på Sjælland, hvor der skal ryddes og saltes inden kl. 7 morgen.

  Vi stiller høje krav til snerydning og sikkerhed på vores stationer.

  Det arbejde er udført til vores tilfredsstillelse derfor har vi valgt at forlænge vores nuværende aftale.

 • Trine Nyegaard Petersen
  NIRAS

  NIRAS har benyttet sig af Ejendomsvagten til pleje af vores grønne områder på NIRAS hovedkontor i Allerød i 2013 og vi fortsætter det gode samarbejde også i 2014. Ejendomsvagten har ydet en kompetent og god service, som jeg er meget tilfreds med

 • Lars Bechmann
  ESCOT EJENDOMME A/S

  Vi har gennem sidste års strenge vinter benyttet os af virksomheden Snevagten A/S, Bjerringbrovej 46, 2610 Rødovre. Vore ejendomme er blevet ryddet til tiden og uden problemer til glæde for vore lejere.
  Vi kan således anbefale virksomheden til andre der har brug for snerydning.

SNERYDNING MED GARANTI


VELKOMMEN TIL SNEVAGTEN A/S – DIN SNERYDNINGS PARTNER I DEN KOLDE ÅRSTID.

Med Snevagten A/S får du professionel saltning og snerydning af din virksomhed – med garanti. Vi tilbyder både prisgaranti og tilfredshedsgaranti for din virksomhed, så du trygt kan overlade arbejdet til os. Igennem ti års erfaring i branchen har vi et stort kendskab til det danske erhvervsliv og har opbygget en ekspertise, de færreste kan matche. Vi har en høj morale og følger alle retningslinjer for snerydning nøje.

Kontakt
Snevagten A/S
Transformervej 29
2860 Søborg
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700
Mail: kundeservice@snevagten.dk
×
Menu
Ring
Skriv

Kontakt os

Prisberegner