KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

Om os


I 1966 grundlagde Peter Gade sit første, selvstændige håndværksfirma og udvidede det i løbet af nogle år til et selskab med en bred vifte af ydelser inden for ejendomsservice og ejendomsvedligehold. Siden er virksomheden vokset i et stabilt og roligt tempo med løbende udvidelser af medarbejderstab og maskinel.

I 2011 kom søsterselskabet Snevagten A/S til – og det har på kort tid etableret sig som et seriøst, landsdækkende snerydningsfirma, der hver vinter holder danske virksomheders og institutioners udendørsarealer snefri og farbare.

Målsætningen har lige fra begyndelsen været at positionere Snevagten som en troværdig og effektiv samarbejdspartner, der altid leverer til tiden og aldrig slækker på kvalitetskravene. Det mål er for længst nået – og vi arbejder hver dag for at fastholde vores ry som landets førende udbyder af snerydning og saltning.

I dag er Snevagtens daglige ledelse overgået til 2. generation ved adm. dir. Christoffer Gade, som fra hovedkontoret i Rødovre varetager kontakten til kunder og samarbejdspartnere overalt i landet.

Christoffer er en mand der sætter kunden i hovedsædet og samtidig sørger for sine medarbejderes trivsel. Han er glad for udfordringer og nyder arbejdet blandt kunderne.

Christoffer er bestemt ikke bleg for at slide hårdt for at få det hele til at fungere, og bliv ikke overrasket hvis han besvarer din e-mail indenfor 10 minutter – selv efter fyraften. Det er bare sådan, han er.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk