KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

KVALITET OG STYRING ER ALT


FOR SNEVAGTEN ER KVALITET ALT – OG EFTER TI ÅR PÅ MARKEDET KAN VI I DAG LEVERE SNERYDNING PÅ ET NIVEAU, DE FÆRRESTE KAN MATCHE.

kvalitets stempel

Vores erfaring og vores direkte indrapporteringer fra marken sætter os således i stand til hele tiden præcist at vurdere behovet for snerydning saltning mm. I sæsonen er vores kontor døgnbemandet og vi er dermed til stadighed forberedte på akutte situationer, og kan konstant holde alle medarbejdere opdaterede om vejrliget.

Samtidig har vi udviklet vores helt egne computerprogrammer til kundestyring, så vi altid har overblik over selv de mindste detaljer. Vores medarbejdere kan altid logge på og se et præcist kort over dine arealer. Som kunde hos Snevagten vil du derfor opleve glæden ved at møde i en snefri virksomhed hver morgen. Og vi kører naturligvis også ud i dagtimerne, når der er behov for det.

Lige så naturligt er det, at vi aldrig forlader en plads, før vi selv er tilfredse. Og hvis der – ud over vores aftale – dukker ekstra arealer op, tager vi dem gerne med fra dag til dag.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk