Skip to main content
[rev_slider alias=”undersider”]
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

Gør sneskovling mere meningsfyldt


I vinterhalvåret skal der skovles sne med jævne mellemrum, og det er ikke lige populært. De fleste anser det faktisk som en sur pligt, der bare skal overstås. Hvis det også gælder for dig, kan du læse med her, og få et par tips til, hvordan sneskovlingen måske kan få mere mening, eller i hvert fald lettes betydeligt.

Og der er desværre ingen vej udenom: Som grundejer har du pligt til at holde dine ansvarsarealer ryddede og glatførebekæmpede til enhver tid – eller i hvert fald fra 7 morgen til 22 aften. Gør du ikke det, kan du risikere bødestraf, eller endda sagsanlæg, hvis nogen skulle være så uheldige at komme galt afsted som følge af, at du ikke har gjort din pligt.

Et par tips til at lette arbejdet

Umiddelbart kan man tænke, at en stor og bred sneskovl gør arbejdet mere effektivt, men i praksis forholder det sig ofte lige omvendt. Specielt når der er tale om tøsne, kan en stor skovl være næsten umulig at skubbe igennem sneen. Vælg i stedet en lidt smallere sneskovl. Det giver måske lidt flere ”baner” at arbejde igennem, men det betyder mindre, hvis du til gengæld kan skubbe igennem, uden at måtte stoppe op for hver halve meter.

Er underlaget ujævnt, kan du ofte med fordel bruge en plastikskraber, som også fås i ergonomiske udformninger. Plastikskraberen er lettere, og kommer dermed lettere hen over ujævnheder uden at bremse arbejdsgangen.

En typisk fejl er også at ”slå større brød op end man kan bage”, eller oversat til sneskovling: At tage mere sne på skovlen, end man kan skubbe. For stor snemængde stiller krav til næsten overmenneskelige kræfter, og kan let resultere i rygproblemer og lignende. Er snelaget tykt eller meget tungt, kan du eksempelvis nøjes med at tage en halv bane ad gangen. Så går arbejdet lettere, og i sidste ende sparer du også tid.

Et par tips til at gøre sneskovlingen meningsfyldt

Når nu sneskovlingen alligevel er lovpligtig, kan du lige så godt få det bedste ud af det. Se det som en kærkommen anledning til at få både frisk luft og motion. De fleste af os får for lidt af begge dele, så her er chancen for at være lidt ekstra sund.

Har du børn i familien, er sneskovlingen også et oplagt fællesprojekt. De mindste kan måske ikke udrette det store i praksis, men stik dem en lille skovl og kost, og giv dem muligheden for at være en del af projektet og ”efterabe” dig som voksen. Børnene elsker det, og det er gratis familietid og måske endda hygge. De større børn kan reelt hjælpe til, og måske endda med tiden overtage jobbet mod en lille skilling.

Alternativet: Få en professionel til at skovle din sne

Sneskovlingen skal foretages, men der er ingen, der siger, at du nødvendigvis skal gøre det selv. I dag bliver det mere og mere almindeligt, at selv private betaler sig fra opgaven. Mange har en travl hverdag, og sneen har det med at falde, når det er mest ubelejligt.

Her kan den bedste løsning være at tegne en sneskovlings-aftale med en serviceudbyder. Sådanne aftaler kan laves på mange måder, lige fra en løs ad hoc-aftale til en mere fast kontrakt, hvor sneen til enhver tid skal være skovlet efter vejrforholdene. Som oftest er det ikke så dyrt, som man skulle tro – og da slet ikke, når tidsbesparelsen og komforten tages i betragtning. Få eventuelt et par tilbud hjem, så du har noget at forholde dig til.

VIL DU HØRE MERE OM VORES GODE PRISER PÅ SNERYDNING? SÅ RING TIL OS PÅ 38 71 17 00 ELLER BENYT KONTAKTFORMULAREN

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD