Skip to main content

Fang os i dag

Professionel snerydning i Hjørring

Snerydning og saltning i Hjørring

Mange af os forbinder nok sne med jul, vinterferie og udendørs aktivitet. Men er du grundejer betyder det også snerydning af din grund i Hjørring. At vejene er ryddet og saltede er nemlig essentielt for, at vi alle kan komme til og fra arbejde, skole og bevæge os rundt i vores daglige rutiner. Dog er det de færreste af os, som nyder at stå tidligt op og kæmpe med sneen i det kolde vejr. Er du ejer af en stor virksomhedsgrund eller ansvarlig for snerydning i din grundejerforening – og giver du helst snerydningsstafetten videre? Vi står hellere end gerne for din snerydning i Hjørring, når lysten ikke driver hos dig.

Vi leverer professionel snerydning i Hjørring

Vores dygtige medarbejder rykker hurtigt ud, når sneen daler, så du kan blive under den varme dyne. Uanset om der er tale om en kæmpe virksomhedsgrund eller en mindre baggård hos din grundejerforening, kører vores sneryddere ivrigt ud til din adresse i Hjørring. Med en bred kundeportefølje og levering af snerydning i hele landet, har vi styr på vores kram, som vores flotte resultater med sikkerhed også vil afspejle på din adresse. Snerydning i Hjørring skal der ikke tages for let på, da loven omkring vintervedligeholdelse ligger fast. Men snerydning handler om mere end bare at overholde loven. Alle har et ansvar for at rydde sneen og salte på deres adresse, for at sikre, at vi ikke glider eller falder på grund af sneen. Overholder man ikke dette, kan det både ende i store personskader og gå ud over din pengepung. Ligegyldigt om du bor i leje-, ejer- eller i andelsbolig, vil der altid være en ansvarlig for snerydningen på din adresse, og er du virksomhedsejer er det dit ansvar at overholde reglerne for snerydning på din grund i Hjørring. At du sætter dig ind i dette, er derfor uhørt vigtigt, men det kan være vanskeligt at navigere i reglerne. Derfor har vi hos Snevagten sat os ind i alt det tunge jurastof, så du trygt kan overlade opgaven til os. Når vi står for din snerydning i Hjørring, gør vi arbejdet ordentligt første gang. Vi skræddersyr aftaler, så de er tilpasset lige netop dine behov og de forhold, som gør sig gældende på din adresse i Hjørring.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kontakt os for at høre mere om snerydning i Nordsjælland

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores abonnementsordning, hvor vi sørger for snerydning og saltning af din grund i Nordsjælland, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark