KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SALTNING ER EN AF VORES KERNEKOMPETENCER


EFFEKTIV OG HURTIG SALTNING ER EN AF VORES ABSOLUTTE KERNEKOMPETENCER, OG VI SØRGER DERFOR ALTID FOR, AT VORES UDSTYR ER BLANDT DET NYESTE OG BEDSTE PÅ MARKEDET. VI KAN I DAG TILBYDE SALTNINGSPROGRAMMER, SOM ER NØJE UDARBEJDET EFTER DEN ENKELTE KUNDES BEHOV OG FORHOLDENE PÅ HVER ENKELT PLADS.

Hver eneste af vores saltspredere er udstyret med digitale måleenheder, som hele tiden viser det præcise forbrug af gram salt pr. m2. Chaufføren kan frit øge eller mindske doseringen. På de store maskiner er der endvidere monteret kameraer, som viser mængden af salt, der sendes gennem saltsprederen. Det sikrer, at saltningen altid udføres på det nødvendige niveau – hverken mere eller mindre.

Det er en væsentlig fordel, da det dels sparer naturen for unødig belastning, dels gør det muligt for os at holde priserne for saltning nede.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om saltning af netop din virksomhedsgrund.

NETOP NU ER VORES SALTLAGER VED AT BLIVE FYLDT

Vi er netop nu ved at få vores lager fyldt op til vinteren 2013. 400 tons salt er landet så vi er klar til dette års saltning. Som altid garantere Snevagten sine kunder salt. Vi gør altid vores yderste for at have vores lager fyldt op. Vi kan derfor i dag prale af at aldrig være løbet tør for salt. Vores saltning bliver altid udført som aftalt.

HVOR KOMMER SALTEN FRA

Vores salt er stensalt og bliver udvundet af saltminer rundt omkring i Østeuropa. Det bliver udvundet ved at man sprænger og bore det op. Det bliver herefter fordelt i forskellige kornstørrelser fra 0,16 – 18mm. Det er en blanding af dette der bliver brugt til saltning i danmark. Salten bliver fragtet med skib til Danmark året rundt. Læs mere om saltning i Danmark på vintertrafik.dk

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk