Skip to main content

Snerydning saltning

Professionel snerydning og saltning

Har du brug for en professionel til at varetage din snerydning og saltning vinteren over? Så er vi hos Snevagten det rigtige valg. Vi arbejder seriøst og målrettet, og vi har den nødvendige viden og erfaring til at give dig den bedste service i landet.Snerydning og saltning

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller et tilbud på snerydning og saltning på dine veje. Vi sidder klar til at snakke med dig, og vi tager os altid god tid til den enkelte af vores kunder. Ring til os i dag eller skriv en mail. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vores kunder

Vi har en lang række forskellige kunder i hele Danmark, og vi tager både store og små kunder ind. Vi tilbyder snerydning og saltning for både institutioner, virksomheder, forretninger og butikker, og vi rydder også sne for private.

På den måde kan du gennem et samarbejde med os slippe for at skulle udføre det hårde arbejde med at grave sne væk i kulden, og lade os gøre det hurtigt, effektivt og grundigt. En professionel snerydning og saltning er vigtig for virksomheder, så der er sikret adgang for kunder og medarbejdere uanset vejret, og for institutioner som plejehjem og børnehaver er en snerydning og saltning Snerydning og Saltningogså alfa omega. Sikre, tilgængelige veje er nødvendige for børn og gamle, så de kan komme trygt til og fra institutionen, og her er en snerydning og saltning af veje ikke værd at sparre på.

Det siger vores kunder om vores snerydningsservice

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Ejer Christoffer Gade præsenterer Snevagten

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Som kunde hos os er du i centrum, og vi har bygget vores firma op, så det er centreret omkring vores kunders behov. Vi har fokus på at gøre det så nemt og komfortabelt for dig at være kunde hos os som muligt. Som en del af vores fokus på at give en god service, tilbyder vi for eksempel alle vores kunder en gratis app, hvor de hurtigt og nemt kan bestille en snerydning og saltning på alle døgnets timer.

Vi begrænser vores saltforbrug

Når vi udfører snerydning og saltning for vores kunder, er vi altid meget opmærksomme på at anvende så lidt salt som muligt. Saltning kan nemlig skabe mange problemer og give for eksempel rust på biler, skader på belægninger og på beplantning. Derfor er vi meget opmærksomme på at anvende så lidt salt når vi udfører vores snerydning og saltning af veje. Det gør vi for eksempel ved at opløse saltet i vand, inden vi anvender det, fordi der på den måde kommer en større effekt af saltningen, som sætter behovet for salt ned. Det betyder faktisk, at vi kan anvende 40 % mindre salt end de fleste andre snerydningsfirmaer men med samme resultat.

Kontakt os

Hvis du gerne vil have varetaget din snerydning og saltning af professionelle folk, så er Snevagten det rigtige sted at henvende sig. Vi rykker hurtigt ud til kunder i hele landet, og vi giver en grundig men skånsom snerydning og saltning af vejene ved din arbejdsplads eller dit hjem.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud på en snerydning og saltning. Vi har nogle konkurrencedygtige priser, og som kunde hos os er du altid i fokus.

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig en professionel snerydning og saltning vinteren over.