Skip to main content

Snerydning på Nørrebro

Når sneen truer med at sætte hele infrastrukturen på stand by, er det kommunale beredskab som regel ganske hurtige til at få ryddet Nørrebrogade og andre vigtige knudepunkter i København N. Desværre har de kun ansvar for den kommunale snerydning. Du er selv ansvarlig for dine egne offentligt tilgængelige arealer, som efter lovgivningen skal være konstant ryddet og glatførebekæmpet fra 7 morgen til 22 aften.

Hører du til de mange, der hverken har tid eller lyst til at stå med det besvær, er der heldigvis hjælp at hente. Hos Snevagten A/S har vi specialiseret os i netop denne service, og har gennem årene opbygget et stærkt og effektivt beredskab. Vi servicerer både små private kunder og store multinationale selskaber, og giver også gerne en hånd med rydning og saltning hos dig.

Snevagten A/S er de billigste i København N

Der er gået lidt inflation i begreberne, for i dag er ordet ”billig” en del af markedsføringen hos de fleste serviceudbydere. Hos Snevagten A/S er det dog helt reelt. Vi er billigst, og bakker påstanden op med gode priser, hvor vi matcher ethvert tilbud på lige vilkår. Når du tegner en aftale med os, får du blandt andet:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

Du skal smede, mens vejret er varmt

Hos Snevagten A/S arbejder vi også med ”snerydning” i sommerhalvåret. Af mange års erfaring ved vi, at der er masser af forberedelser at gøre, så hele apparatet og logistikken er toptrimmet, når vinteren banker på. Du kan også selv med stor fordel være i god tid med dine forberedelser. Kontakt os allerede i dag for et prisoverslag, eller beregn selv et prisestimat for dine arealer i prisberegneren her på siden. Det er garanteret billigere, end du tror.

Hvis du vælger at tegne en snerydningsaftale med os, garanterer vi til gengæld, at du bliver tilfreds. Som de eneste i branchen tør vi nemlig give tilfredshedsgaranti. Vi har stort set kun tilfredse kunder på Nørrebro, så derfor tør vi have det princip, at fakturaen annulleres, hvis vi ikke lever op til de aftaler, der er indgået. Og det gælder i øvrigt, uanset om der er aftalt løbende rydning af 1000 kvadratmeter parkeringsplads eller 5 kvadratmeter fortov.

Udfyld kontaktformularen til højre, eller ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 for en snak om din ejendom og dine behov. Vi rådgiver gerne om, hvorvidt det i din situation vil være mest fordelagtigt med assistance efter behov eller en fastprisaftale, hvor vejrgudernes luner ikke spiller ind på budgetlægningen.