Skip to main content

Snerydning og saltning i hele Danmark

Hos Snevagten A/S får du ikke bare Danmarks mest grundige snerydning og saltning af din virksomhed, institution, ejendom … m.m. – vi yder også både pris- og tilfredshedsgaranti

PUNKTLIGHED – Så din virksomhed er snefri, når du møder.
TILFREDSHED – Hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde, krediterer vi dig.
PRISGARANTI – Får du en bedre pris andetsteds, matcher vi den.

Indhent tilbud på snerydning og saltning

Indhent et tilbud:

[contact-form-7 id=”2448″ title=”Formular-landingsside”]

Kunder som har fået sneryddet og saltet hos os

logoer4

Tilfredshedgaranti

Snevagten giver som de første også tilfredshedsgaranti på snerydning og saltning. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – ganske enkelt.

Prisgaranti

Som de første i Danmark yder Snevagten prisgaranti på snerydning og saltning. Får du et billigere tilbud andetsteds, matcher vi det – ganske enkelt.

Evaluering

Efter hver vinter evaluerer vi forløbet sammen med kunden. Hvis snerydningen har forårsaget skader, bliver de naturligvis udbedret af Snevagten.

Det siger vores kunder om os

citat3

Snevagten A/S har tilstrækkelig kapacitet til at påtage sig opgaver af ethvert omfang. Uanset om det drejer sig om snerydning og saltning af korte fortove, store parkeringspladser, gårde eller andre arealer. Og vores mandskab og maskiner er klar til at rykke ud døgnet rundt. Vi følger alle snerydnings regler og er ganske enkelt din garanti for, at virksomheden er snefri hver morgen – og resten af dagen.

Vi har vores eget store saltlager samt en leverandør, som 110 procent garanterer nye forsyninger hele sæsonen. Vi kan derfor i dag prale af at aldrig være løbet tør for salt!

Du er velkommen til at bestille en konsulent og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start hér, og få mere at vide.