Skip to main content

Snerydning Odense – eventyrlig god service

| Christoffer Gade

Er du fra Odense? Så kan du være helt rolig: Snevagten har nemlig en stærk snerydnings- og saltningsafdeling i Odense! Vi tager os professionelt og effektivt af din snerydning og saltning, så du selv og dine kunder og medarbejdere kan færdes sikkert.

Vi er nemlig iskolde på den gode måde (ikke ligesom Snedronningen) og klarer snildt din virksomheds eller institutions snerydningsarbejde. Der er ikke noget magisk over vores snerydning, selvom vores serviceydelser og super gode tilbud nogle gange kan virke helt eventyrlige! Vi klarer nemlig snerydning og saltning alle vinterens dage – også jule- og nytårsaften. På den måde kan du nyde en god kop kaff’ uden at bekymre dig om den fygende sne udenfor.

Stor snerydder, der rydder sne i et industrikvarter
Snevagten klarer alle opgaver med snerydning i Odense. Ingen opgave er for stor eller svær.

Du kan ringe til vores beredne serviceteam døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00 eller estimere prisen på dit snerydningsarbejde vha. vores prisberegner.   

Herunder kan du læse mere om vores Snerydning Odense koncept

Snerydning Odense giver eventyrlige fordele!

Det unikke ved Odense er naturligvis dets verdensberømte bysbarn H.C. Andersen og hans udødelige eventyr. I bedste H.C. Andersen eventyrstil har vi derfor udarbejdet en trefoldig servicepakke til vores Snerydning Odense koncept med unikke fordele:

  • Prisgaranti på snerydning og saltning i Odense! Med Snevagtens prisgaranti kommer du aldrig til at betale overpris for snerydning og saltning, hvis vinteren bliver hård. Og du er desuden altid sikret den billigste pris på din snerydning og saltning: vi matcher nemlig enhver konkurrents pris der tilbyder det samme som os!
  • Tilfredshedsgaranti! Som det eneste snerydningsfirma i Danmark har vi en tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du ikke skal betale en klejne, hvis snerydningen ikke er udført tilfredsstillende i overensstemmelse med aftalen! Og det betyder desuden, at vi prompte udbedrer alle eventuelle skader, vi måtte forårsage. 
  • Højteknologisk dokumentation af alt arbejde! Vi forsøger altid at gøre lidt ekstra for vores kunder og mener f. eks, snerydning skal være mere end blot en tillidssag. Ifølge os har du krav på dokumentation! Vha. vores unikke styresystem modtager du derfor GPS-koordinater for det ryddede areal – det er helt unikt i branchen!
lille grøn snerydder der salter og rydder
Det kan altid betale sig at hyre Snevagten til snerydningsarbejdet

Undgå kolde fødder med vores Snerydning Odense

Har du læst H.C. Andersens eventyr Snedronningen? Ellers er man vel ikke rigtig Odense-indbygger? Eventyret er nemlig fuld af misligholdte løfter og det samme gør sig gældende i snerydningsbranchen! Alt for mange der hyrer de suverænt billigste i branchen til snerydningen ender nemlig med at stå med en lang næse og en masse ubehagelige ekstraregninger. Det skyldes, at de billigste leverandører af snerydning og saltning typisk giver dig en stor ekstraregning, når de løber tør for salt og skal indkøbe det til overpris. Eller også begynder de at smide grus, men det giver dig også en stor ekstraregning, når kloakkerne stopper!

vej dækket af sne med snespor
Altid fast pris på snerydningen hos Snevagten. Vi er aldrig løbet tør for salt.

Den slags oplever du ikke, når du gør forretninger med Snevagten! Vi har nemlig altid fast pris på snerydning og saltning – uanset hvad! Og hvis du tegner et snerydningsabonnement (link), før vinteren går i gang, kan du spare rigtig mange penge, hvis vinteren bliver hård! Det er imidlertid ikke noget problem, hvis du ikke har tegnet et abonnement: vi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt og kan rykke ud i Odense med et øjebliks varsel – uanset tidspunkt på døgnet!

Hurtigt og effektivt arbejde døgnet rundt

Snerydningen og saltningen skal klares tidligt om morgenen, før du selv og dine medarbejdere møder på arbejder. Telefonerne gløder som regel hos os, når det begynder at sne, men vores faguddannede mandskab er udstyrede med de mest moderne og professionelle maskiner på markedet og kan altid løfte presset.

Ring til os på tlf. 38 71 17 00 og hør mere om Odenses bedste snerydning og saltning! Vi glæder os til at hjælpe dig!

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD