Skip to main content

Snerydning i Herlev

Med sine 120 meter er Herlev Sygehus Danmarks højeste bygning, så det skal sne ganske meget, før byen bliver helt dækket til. Selv få centimeter sne kan dog hurtigt dække fortove, erhvervsmæssige parkeringsarealer og andre områder, hvor mennesker færdes. Og det går ikke, hvis du står som ansvarlig. Ifølge lovgivningen skal du nemlig sørge for, at sådanne arealer er ryddede, saltede og i det hele taget forsvarligt farbare dagen igennem fra klokken 7.00 til 22.00. Ellers kan der i teorien vanke bødestraf eller i værste fald sagsanlæg, hvis nogen skulle komme galt afsted.

Der er derfor ikke andet for, end at stå ekstra tidligt op og få vanten på. Eller dvs. – der er faktisk alternativer. Hos Snevagten A/S har vi nemlig sat os for at være kundernes forlængede arm, når det kommer til snerydning. Vi har arbejdet med dette speciale i mere end 10 år, og servicerer i dag en bred vifte af både private og professionelle kunder overalt i Herlev. Vi kan også sagtens klare opgaven for dig, og det er billigere end du tror.

Herlevs billigste snerydning – med garanti

Hos Snevagten A/S har vi gennem årene fået opbygget en velsmurt organisation, bestående af kompetente medarbejdere, en velassorteret maskinpark og et stort kundeunderlag. Det giver os mulighed for at være helt skarpe på prisen. Derfor giver vi gode priser, og er til enhver tid klar til at matche et hvilket som helst tilbud, når blot parametrene er sammenlignelige.

Trods den lave pris, tilbyder vi services på alle ledder:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Vi leverer de aftalte ydelser – hver eneste gang

Hos Snevagten A/S går vi efter faste kunder og et godt renommé. Det lykkes rigtig godt, og det hænger sikkert sammen med, at vi lægger stor vægt på omhyggelighed, pålidelighed og ordholdenhed. Vi holder, hvad vi lover, og det med garanti. Som noget helt unikt har vi nemlig det princip, at regningen kun bliver skrevet, hvis du er tilfreds. Ellers er det gratis – uden diskussion.

I forvejen er vores snerydning dog særdeles fair prissat. Du kan få en ide om prisniveauet med det samme, hvis du taster dine data ind i prisberegneren her på siden eller kontakter os.

Ring allerede i dag på tlf.: 38 71 17 00 eller brug kontaktformularen til højre. Så kan vi få en snak om dine behov og drøfte løsningsmulighederne. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning. På den baggrund kan vi give dig et konkret tilbud på opgaven – naturligvis helt uforpligtende.