Skip to main content

Tjen 1000 kroner

Snevagten A/S giver 1.000 kroner, hvis du skaffer os en ny kunde

Frem til 15. december 2014 belønner Snevagten A/S dig med 1.000 kr. for hver ny kunde, du skaffer os. Vi arbejder for alle typer af virksomheder og boligforeninger, så det kunne typisk dreje sig om din arbejdsplads eller din grundejer- eller andelsforening. Prøv at anbefale os til din arbejdsgiver eller bestyrelsen i din forening – måske leder de netop nu efter et professionelt og seriøst snerydningsfirma.

Hvem er Snevagten A/S?

Snevagten A/S er en familieejet virksomhed, som er markedsledende inden for snerydning og glatførebekæmpelse til virksomheder, boligforeninger og grundejerforeninger. Vi har i mere end 10 år serviceret alt fra de mindste boligforeninger til nogle af Danmarks største virksomheder. Som de eneste på markedet tilbyder vi tilfredshedsgaranti – dermed er du altid sikker på markedets service.

Sådan gør du

Skriv til os her på siden, send os en e-mail eller ring på tlf. 38 71 17 00 – og fortæl, hvem vi skal kontakte. Kontakten skal kunne foregå over telefon. Det er vigtigt, at du har sikret dig, at vores nye potentielle kunde ikke har noget imod, at du modtager et kontant honorar for din hjælp. Honoraret er skattepligtig indkomst – og for at du kan modtage det, har vi naturligvis brug for at kende dit navn og din adresse.

Du er først berettiget til at modtage din belønning, når der foreligger en underskrevet aftale mellem Snevagten A/S og den af dig henviste kunde.

Kontakt Christoffer Gade direkte her ved spørgsmål.

 

Christoffer Gade

Administrator
Telefon: 3871 1700
Direkte telefon: 4451 1703
Mobil: 4013 8046
E-mail: cg@snevagten.dk