KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

MASKINPARK – VI HAR SNERYDNINGSMASKINER TIL ALLE OPGAVER


Er der tale om et mindre fortov 1 til 3 opgange bliver saltning og snerydning gjort af vores folk ved hånden. Det har vist sig ud fra erfaring at dette er den hurtigste løsning. Vi fejer altid i fortovsbrede og trappetrin til hoveddør. Mindre gård arealer, hvor det ikke er muligt at komme ind med maskine bliver opgaven løst bedst med håndkraft. Det særlige kendetegn ved vores snerydningsmaskiner er at de altid fremstår 100% serviceret så vi i løbet af sæsonen aldrig oplever nedbrud af nogen art.

maskinpark i Danmark

Taler vi som større fortovs arealer bliver den lille fejemaskine taget frem, som både fejer og salter. Trappetrin bliver stadig taget i hånden. Der bliver fejet i fortovsbrede. Snerydningsmaskinen er også velegnet til større gårde hvor pladsen alligevel er træng op til skralde spande og cykelstativer.

Til større parkeringspladser og veje tilbyder vi vores store traktor som tager 4,2 m i bredden, den salter også samtidig. Denne maskine kan tage de helt store arealer og sikre sikker gennemkørsel for alle. Så står du med en større plads eller lignende, så kan vi give et snerydnings tilbud helt uforpligtigende.

Kendetegnet for alle vores services er at de bliver udført med omhu. Du kan derfor uanset behov trygt ringe til os på 3871 1700 for at bestille en konsulent ud. Vi giver altid tilbud med fast snerydnings prisog kontrakt. Og du skal kun betale for de gange vi rykker ud.

Besøg vores youtube kanal og se nogle af vores maskiner.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk