Skip to main content

Saltning København

Snerydning og saltning af veje i København

Hos Snevagten tilbyder vi en professionel og grundig snerydning og saltning ved din arbejdsplads eller dit hjem i København. Vi adskiller os fra mange af vores konkurrenter ved vores meget professionelle og seriøse tilgang til vores arbejde og vores store fokus på at gøre det så nemt som muligt for vores kunder.Saltning i København

Hvis du har brug for en snerydning og saltning i København, er vi derfor oplagte at kontakte. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en snak eller et tilbud på en snerydning og saltning for din virksomhed eller din bolig i København. Vi sidder klar til at snakke med dig, og vi tager os god tid til at lytte på dine behov og ønsker.

Vi begrænser vores saltforbrug

Som du måske ved, kan saltning af veje skabe mange problemer. Saltning kan give skader som rust på biler, ødelæggelser på belægninger og på træer og beplantning. Saltning har herudover store konsekvenser for miljøet. Det er derfor rigtig vigtigt at salte så lidt som muligt. Det har vi hos Snevagten stort fokus på. Vi begrænser vores saltforbrug ved blandt andet at opløse saltet i vand, da saltningen så har en ligeså stor effekt men ved meget mindre mængder salt. Det betyder, at der bliver spredt 40 % mindre salt, når du vælger os som dit snerydderfirma, og den mildere saltning har stor betydning for både dine omgivelser i København og for miljøet generelt.

Vores kunder får den bedste behandling og service

En stor tilfredshed hos vores kunder er alfa omega for os, og vi vil gøre det til en så nem og god oplevelse af være kunde hos os, som overhovedet muligt. Vi vil gøre din snerydning og saltning i København til den bedste, så du ikke er i tvivl om, hvem du vil vælge næste gang, du har brug for en snerydning.

Oplevelser med vores snerydningsservice

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Ejer Christoffer Gade præsenterer Snevagten

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Gode aftaler – saltning i København

Vores tilbud om en fastprisaftale er også lavet for at gøre det trygt og godt at være kunde hos Snevagten. Med en fastprisaftale undgår du nemlig at betale mere en din snerydning og saltning i København på de vintre, hvor der falder rigtigt meget sne, og du er samtidig sikret, at dine veje bliver ryddet. Når vinteren er hård og der falder meget sne, vil efterspørgslen på en snerydning og saltning i København stige markant, og det kan gøre priserne høje. Det kan samtidig gøre det svært at få sine veje ryddet, og det har for mange virksomheder betydet, at vejen omkring ikke har været ryddet til at medarbejdere og kunde kunne komme ind. Det kan have store konsekvenser for en virksomhed eller forretnings økonomi, og derfor vælger rigtigt mange at lave en fastprisaftale.

En fastprisaftale er din sikkerhed og garanti for, at dine veje i København bliver ryddet og får en saltning. Her kender du også til de faste udgifter for din snerydning og saltning i København, så der ikke kommer uforudsete høje regninger til jeres snerydning.

Du er altid velkommen til at kontakte Snevagten for et tilbud eller en snak.

Vi glæder os til at høre fra dig og varetage din snerydning og saltning i København.