KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SÅDAN ARBEJDER VI MED SNERYDDER


INGEN OPGAVER ER FOR STORE ELLER SMÅ, VI HAR MASKINER TIL AT MATCHE DIT BEHOV

Uanset, om det kun drejer sig om et lille fortov og en baggård eller om en parkeringsplads på 10.000 m², er vi parate med glatførebekæmpelse udført af de bedst uddannede folk og de mest effektive maskiner. Snevagten har i over ti år leveret Storkøbenhavns bedste saltning og snerydning, og vi dækker i dag hele Danmark.

RYDNING AF MINDRE AREALER

Mindre ejendomme i byen snerydder vi med håndkraft, eftersom det har vist sig at være den hurtigste løsning (vi fejer altid i fortovsbredde og på trappetrin til hoveddør). Det samme gælder mindre gårdarealer, hvor det ikke er muligt at anvende maskiner.

På større fortovsarealer anvender vi en lille fejemaskine, som både fejer og salter (trappetrin ryddes dog stadig i hånden, og vi fejer i fortovsbredde). Disse maskiner er også velegnet til større gårde, hvor skraldespande og cykelstativer gør pladsen trang.

STØRRE PARKERINGSPLADSER OG LIGNENDE

Til større parkeringspladser og veje bruger vi vores store traktor med plove på op til 4,2 meter i bredden. Traktoren fungerer samtidig som saltspreder, og er yderst velegnet til at sikre gennemkørsel på selv store pladser. Så selv hvis din virksomhed har meget store udenomsarealer, er det intet problem for Snevagten. Kontakt os gerne for tilbud

SKOLER OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER

Skoler og andre offentlige institutioner har særlige behov. Glatførebekæmpelsen skal som regel udføres inden kl. 7, og det klarer vi naturligvis også. Vi rydder både udenomsarealer og selve skolegården. Alt sammen indenfor den aftalte tidsfrist.

VI LØSER ENHVER OPGAVE MED STOR OMHU

Både større og mindre opgaver løses naturligvis med den samme omhu. Så uanset hvilken type snerydning, du har brug for, kan du trygt kontakte os på tlf. 38 71 17 00 og aftale et konsulentbesøg. Vi giver altid et tilbud med fast pris og kontrakt – og du betaler kun for de gange, vi rykker ud.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk