Referencer

  • Har du brug for en fleksibel aftale i forhold til din glatførebekæmpelse? Jesper fra TV2 ØST anbefaler at indhente mere end et tilbud, og lægger vægt på at et af disse SKAL være fra Snevagten A/S. Vi har nemlig en fleksibel tilgang til betingelserne, hvilket er sigende for samarbejdet med TV2 ØST.

    KUNDECASE FRA TV2
  • Er du interesseret i en særaftale, hvori vi fungerer som underentreprise? Kenneth fra Anders Andersen giver sit besyv på hvordan denne aftale kunne se ud. Derudover sætter han et par ord på samarbejdet, herunder hvordan hele processen fra kortlægning, til betingelser og kontrakt foregår.

    KUNDECASE FRA ANDERS ANDERSEN
  • Er du ligesom Frank ude efter at få dine forventninger indfriet når frosten og sneen rammer? Forventninger er det vigtigste af få afstemt i et kundeforhold, så hør hvordan Snevagten finder en løsning på at udarbejde fastprisaftaler på flere arealer.

    KUNDECASE FRA RENT ESTATE
“JEG HAR KUN ROSENDE ORD AT SIGE OM SNEVAGTEN OG DEN YDELSE I LEVERER.”


Ulrik Højlund Brandt
Driftchef // Føtex Vesterbrogade
“MERCEDES-BENZ CPH A/S HAR, MED STOR TILFREDSHED, ANVENDT SNEVAGTEN TIL SNERYDNING OG SALTNING I 2 SÆSONER”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services
“VI STILLER HØJE KRAV TIL SNERYDNING OG SIKKERHED PÅ VORES STATIONER. DET ARBEJDE ER UDFØRT TIL VORES TILFREDSSTILLELSE…”

Linda Elisabeth Hansen
Shell Express // iNordvativ A/S
Vi har sneryddet og saltet hos

Referencer


Snevagten snerydder føtex

“Jeg er yderst tilfreds med jeres service og fleksibilitet. Jeg har blandt andet fået tilføjet et ekstra område uden problemer, så ledes at mit personale kan komme sikkert op og ned af trappen til cykelkælderen

Jeg har kun rosende ord at sige om Snevagten og den ydelse I leverer.”

Venlig hilsen
Dansk Supermarked
Ulrik Højlund Brandt
Driftchef // Føtex Vesterbrogade


snevagten snerydder bech-bruun

“Vores samarbejde med snevagten a/s relaterer sig til de større produktions- og lagerejendomme, som vi dels ejer, dels administrerer I storkøbenhavnsområdet.

For visse ejendomme er der tale om meget store udenomsarealer med mange forskellige erhvervslejere. I den forbindelse er det særdeles vigtigt for os, at der I vinterperioden med is og sne altid er en professionel og omgående pasning af udenomsarealerne, når der er behov for dette I relation til saltning, grusning og snerydning for at sikre lejernes uhindrede tilkørsel til og daglige erhvervsmæssige brug af lejemålene, og for så vidt muligt at undgå, at der sker nogen som helst former for glatføreuheld.

Snevagten a/s har I vores hidtidige samarbejde til fulde opfyldt de kontraktsmæssige forpligtelser I denne relation til vores og alle vores lejeres absolutte tilfredshed.”

Med venlig hilsen
Richard R. Sand
Partner – Bech-Bruun


snevagten snerydder shell

“Vi valgte snevagten til at rydde sne på vores stationer. Vi har 13 shell/express stationer på sjælland, hvor der skal ryddes og saltes inden kl. 7 morgen.

Vi stiller høje krav til snerydning og sikkerhed på vores stationer. Det arbejde er udført til vores tilfredsstillelse derfor har vi valgt at forlænge vores nuværende aftale.”

Venlig hilsen
Linda Elisabeth Hansen
Shell Express // iNordvativ A/S


snevagten snerydder mercedes

“Mercedes-benz cph a/s har, med stor tilfredshed, anvendt snevagten til snerydning og saltning I 2 sæsoner.

Det er meget vigtigt at vores kunder og personale kan færdes sikkert fra tidlig morgen til sen aften, på p-pladser og fortorv forventningsafstemning er nøgleordet I aftalen. En ting er hvad aftalen indeholder, en anden ting er hvad snevagten tilbyder udover.

Denne indstilling har snevagten, som er I overensstemmelse med mbcph´s egen.
Vi forventer at næste sæsons aftale igen bliver med snevagten.”

Med venlig hilsen
Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services


snevagten snerydder niras

“Niras har benyttet sig af ejendomsvagten til pleje af vores grønne områder på niras hovedkontor I allerød I 2013 og vi fortsætter det gode samarbejde også I 2014. Ejendomsvagten har ydet en kompetent og god service, som jeg er meget tilfreds med.”

Med venlig hilsen / Best regards
Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator


Snevagten snerydder escot

“Vi har gennem sidste års strenge vinter benyttet os af virksomheden snevagten a/s, bjerringbrovej 46, 2610 rødovre. Vore ejendomme er blevet ryddet til tiden og uden problemer til glæde for vore lejere.

Vi kan således anbefale virksomheden til andre der har brug for snerydning.”

Med venlig hilsen
Lars Bechmann
Escot Ejendomme A/S

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT


Snevagten A/S har 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 49 anmeldelser på Trustpiolot

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk

Karriere hos Snevagten