KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

DOKUMENTATION FOR UDFØRT ARBEJDE


SNEVAGTEN LEVERER NATURLIGVIS ALTID FULD DOKUMENTATION FOR DET ARBEJDE, VI HAR UDFØRT. OG VORES UNIKKE STYRINGSSYSTEM ER LIGE SÅ EFFEKTIVT, SOM DET ER ENKELT: SÅ SNART ARBEJDET ER FÆRDIGT, BLIVER DET REGISTRERET I VORES COMPUTERE OG DU MODTAGER EN MAIL MED DATO, KLOKKESLET OG NØJAGTIGE GPS-KOORDINATER FOR DET AREAL, VORES MASKINER HAR RYDDET.

På den måde kan du til enhver tid følge med i, hvor ofte vi er fremme. Dermed har du garanti for, at der er fuld overensstemmelse mellem faktureringsbeløb og det udførte arbejde.

Men ikke nok med det. Hvert år forbedrer vi vores dokumentationssystemer, så vi til stadighed er branchens førende. For os er snerydning nemlig ikke bare en tillidssag – du har også krav på dokumentation.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG OG HØR HVAD VI KAN TILBYDE NETOP DIG. VI HAR LØSNINGER TIL ALLE INDEN FOR SNERYDNING OG SALTNING.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk