Skip to main content

Glatførebekæmpelse – Gå vinteren sikkert i møde

Glatførebekæmpelse skal udføres rigtigt, så man skaffer sig sikre omgivelser i længst mulig tid. Snevagten A/S er derfor stolte af at præsentere os selv som konkurrencedygtige specialister på dette område.

Hvert år dør mennesker desværre i glatføreulykker. Derfor har virksomheder som os valgt at specialisere sig i glatførebekæmpelse. Vi har de rigtige redskaber til at sikre trafikken, som vi færdes i til glæde for dig og dine medmennesker.

Saltning og snerydning er også et spørgsmål om at forebygge. Det er ikke for sent at starte på glatføreforløb, når vejene allerede er glatte, men for at sikre sig og tage det i opløbet, anbefaler vi at man tager kontakt til os, allerede inden vejene bliver glatte. Med glatførebekæmpelse kan vi forebygge glatte veje og det kan faktisk være med til at redde menneskeliv. Vi elsker vores arbejde og gør derfor en dyd ud af at salte vejene og udføre vores yderste fra tidlig morgen, hver dag i vinterperioden.

Snevagten er på vejene juleaften og nytårsaften

Vi udfører endda glatførebekæmpelse både juleaften og nytårsaften og alle dagene imellem. Saltning er uundværlig vinterservice når vinteren kommer. Vi anbefaler derfor at forebygge og være ude i god tid. Vi har de snerydningsmaskiner der kan komme dig til hjælp. På den måde sikrer du dig også mod at stå med hovedpinen, når problemet først er der. Kom vinteren i forkøbet og aftal et møde med os helt uforpligtende, så vi kan komme i gang så snart den første sne falder. Kontakt Snevagten A/S her på hjemmesiden eller på tlf. 3871 17 00. Vi glæder os til at høre fra dig og husk, at det ikke behøver at være vinter, før du kontakter os. Og husk du kan også bestille et snerydningsabonnement.