Skip to main content
[rev_slider alias=”undersider”]

PRAKTIK I SNEVAGTEN: ER DET DIG VI MANGLER?


Dine arbejdsopgaver: 

Hos Snevagten søger vi lige nu to handelsøkonom praktikanter, der kunne tænke sig at sidde med  arbejdsopgaver inden for salg, drift og kundehåndtering. Her får du blandt andet muligheden for,  at opbygge din egen kundeportefølje og ligeledes have ansvar for egen kundegruppe. En proces,  som du får lov til at styre selv – selvfølgelig med assistance og sparring med resten af dit team.  Eftersom Snevagten er en snerydningsvirksomhed, så kommer vi heller ikke udenom snevejret og  de arbejdsopgaver der følger i den forbindelse. Derfor vil du, i løbet af vinteren, ligeledes have  arbejdsopgaver indenfor samt lære hvordan vi håndterer national saltning og snerydning, blandt  andet ved kundekontakt med de største kunder i landet. 

Hvem er du: 

Som person, ønsker vi at du er interesseret i både salg og kundehåndtering, eftersom  arbejdsopgaverne kommer til at befinde sig inden for dette felt. 

Når det så er sagt, så søger vi ligeledes en person der har karisma, er udadvendt og  pligtopfyldende. Du kommer til at arbejde i et ungt team på 7 mennesker, og det er derfor også  vigtigt at du fungerer godt i et team og både kan håndtere feedback, men også selv bidrage til  dialogerne i og omkring teamet. Hvis du afslutningsvis ser dig selv som værende mål- og  detaljeorienteret og generelt have gåpåmod og dit eget ’drive’, så er du helt sikkert noget for os! 

Hvad tilbyder vi: 

Først og fremmest vil Snevagten tilbyde en grundig oplæring og god velkomst til holdet. Vi ønsker  ikke at sætte folk i en position, hvor de ikke er komfortable, og vores primære opgave vil derfor  bestå af at tage godt imod dig. Praktikken vil naturligvis være lønnet, og lønnen aftales nærmere  ved en eventuel samtale. Hertil vil der være mulighed for bonusordning i forhold til det  salgsarbejde der tidligere er beskrevet. Der er ingen faste arbejdstider, og du har derfor mulighed  for at gå tidligt eller møde sent. Det medfølger selvfølgelig en masse ansvar, men som ved slut af  praktikken kun vil tilegne dig stor viden inden for salg, kundehåndtering og generel  virksomhedsdrift. Der er højt til loftet, og din udvikling vil kun være begrænset af dine egne  ambitioner. Vi har kun et ønske om, at gøre dig bedre! På kontoret vil der være betalt  frokostordning, betalt massageordning, motion via OfficeFit og massere af sociale arrangementer. Det vil være muligt at blive ansat efter praktikperioden. 

Snevagten: 

Snevagten har i mange år været i fremdrift, og har de seneste år ekspanderet rigtig meget. Vi er  derfor i rivende udvikling, og forventer at få mere og mere at se til det næste stykke tid. Hver dag  går på at udvikle, drive og arbejde med firmaet – og jeg glæder mig til, at du bliver en del af dette! Vil du læse mere om os, kan du finde flere informationer på www.snevagten.dk eller  www.sneuniverset.dk.  

Ansøgning: 

Mail: cg@snevagten.dk 

Telefon nr.: +45 40138046

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD