Skip to main content

Lokal snerydning – altid lige i nærheden

Når du bestiller snerydning til din virksomhed eller institution, er der flere fordele ved at vælge en lokal leverandør.

For det første kan en lokal snerydder selv holde øje med vejret i dit område og derfor være klar, allerede når de første snefnug falder. For det andet er han tættere på og kan altid være fremme i løbet af meget kort tid. Hos Snevagten er vi din lokale garanti for professionel snerydning til tiden – uanset om vinteren indtræffer allerede i november eller helt til januar.

En snefri virksomhed – hver morgen
Med lokal snerydning kan du være sikker på, at dine udendørsarealer altid er snefri og saltede, når virksomheden eller institutionen åbner. Vores sneryddere arbejder hele døgnet for vores lokale kunder og garanterer, at jeres virksomhed er ryddet, inden arbejdsdagen begynder. Og vi fortsætter naturligvis arbejdet, lige så længe, det er nødvendigt. Vi har snerydningsmaskiner i alle størrelser, således at ingen opgave er for småt eller stort.

Se mere om snerydning med garanti >

 

Topmoderne snerydningsmaskiner
Snevagtens snerydningsmaskiner er alle topmoderne og velservicerede. Vi gør meget ud af, at vores maskinel skal være det bedste på markedet, og det kan uden problemer modstå en hel lang vinter – også hvis den bliver lige så hård, som de to vintre, vi lige har været igennem. Men vi arbejder naturligvis også med håndkraft på steder, hvor maskinerne har svært ved at komme til.

 

Fuld tilfredshed med din lokale snerydning
Hos Snevagten lægger vi stor vægt på, at vores kunder er tilfredse. Vi sørger ikke blot for, at jeres virksomhed altid er ryddet og farbar – vi leverer også fuld dokumentation for vores arbejde. Som kunde har du naturligvis krav på at vide nøjagtigt, hvad vi har leveret. Og efter mere end ti års arbejde med snerydning for lokale virksomheder kan vi i dag prale med en solid referenceliste.

Skal dine udenomsarealer være snefri hver morgen? Så kontakt Snevagten – dit lokale snerydnings-firma. Vi glæder os til at høre fra dig.