Snerydning og saltning til fast pris

Indhent tilbud på snerydning og saltning

Hos Snevagten tilbyder vi fast pris på snerydning hele vinteren. Dermed ved du på forhånd, præcis hvad snerydningen kommer til at koste – uanset hvor ofte vi skal rykke ud. Selvom det bliver en meget hård vinter med snefald hver eneste dag, skal du ikke betale ekstra. Samtidig får du alle de andre fordele, Snevagten normalt tilbyder, som f.eks. tilfredshedsgaranti og prisgaranti. Udfyld kontaktformularen herunder og få en fast pris på snerydning.
Snevagten dækker hele landet!
Finder du et bedre tilbud, matcher vi det. Ganske enkelt!
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Fast pris på snerydning

[contact-form-7 id=”2261″ title=”Kontaktformular 1″]

Support

Snevagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet. Ring på tlf. 38 71 17 00 og få svar på dine spørgsmål om snerydning.

Prisgaranti

Som de første i Danmark yder Snevagten prisgaranti på snerydning og saltning. Får du et billigere tilbud andetsteds, matcher vi det – ganske enkelt.

Tilfredshedsgaranti

Snevagten giver som de første også tilfredshedsgaranti på snerydning og saltning. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – ganske enkelt.

Evaluering

Efter hver vinter evaluerer vi forløbet sammen med kunden. Hvis snerydningen har forårsaget skader, bliver de naturligvis udbedret af Snevagten.

Din partner i den kolde årstid.

Snevagten A/S har tilstrækkelig kapacitet til at påtage sig opgaver af ethvert omfang. Uanset om det drejer sig om snerydning og saltning af korte fortove, store parkeringspladser, gårde eller andre arealer. Og vores mandskab og maskiner er klar til at rykke ud døgnet rundt. Vi følger alle snerydningsregler og er ganske enkelt din garanti for, at virksomheden er snefri hver morgen – og resten af dagen.

Vi har vores eget store saltlager samt en leverandør, som 110 procent garanterer nye forsyninger hele sæsonen. Vi kan derfor i dag prale af at aldrig være løbet tør for salt!

Du er velkommen til at bestille en konsulent og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start hér, og få mere at vide.

Vores mål er meget enkelt: Nemlig fortsat at være et af landets førende og mest seriøse snerydningsfirmaer. Det opnår vi kun, hvis vores kunder er tilfredse – og det er de heldigvis. For os er nøgleordene troværdighed, pålidelighed og omhu.
SnerydningsrabatVi giver 10 % rabat til dig, hvis du henviser en ny kunde til os – overalt i Danmark.

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk

×
Menu
Ring
Skriv

Kontakt os

Prisberegner