Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Odense

Er du fra Odense? Så kan du være helt rolig: Snevagten har nemlig ikke glemt Odense og Fyn! Vi ved, hvor irriterende det er, når landsnyhederne kun ævler løs om Jylland og Sjælland, men sådan er det ikke hos Snevagten! Snevagten har nemlig en stærk snerydnings- og saltningsafdeling i Odense! Vi tager os professionelt og effektivt af din snerydning og saltning, så du selv og dine kunder kan færdes sikkert.Snerydning i odense

Snevagten tilbyder kort sagt Odenses bedste snerydning og saltning! Vi klarer snerydning og saltning både jule- og nytårsaften, så DU har tid til at nyde en kop kaff’ og måske en bid lakage foran kaminilden.

 

Prisgaranti på snerydning og saltning i Odense

Snevagten giver prisgaranti på snerydning og saltning i Odense! Med Snevagtens prisgaranti kommer du aldrig til at betale overpris for snerydning og saltning, hvis vinteren i Odense bliver hård.

Vi indrømmer, at der findes leverandører (hvis man leder længe) i Odense der leverer billigere snerydning og saltning end os. Snevagten leverer imidlertid stensikkert den bedste service på snerydning og saltning i Odense. Og i længden er vores pris på snerydning og saltning typisk også den billigste.

Når Odenses billigste leverandører af snerydning og saltning løber tør for salt, giver de dig nemlig tit en stor ekstraregning, fordi de skal indkøbe salt til overpris. Den slags oplever du ikke hos Snevagten! Vi har nemlig altid fast pris (fastpriskoncept) på snerydning og saltning – uanset hvad! På den måde får du aldrig kolde fødder, når du laver forretninger med os!

Du kan finde prisen på netop din snerydning og saltning i Århus via vores unikke prisberegner her. Vores online prisberegner giver dig en pris på saltning og snerydning i Århus på under 2 minutter!

 

Vi stræber altid efter tilfredse kunder!

Vi arbejder altid ud fra den målsætning, at ALLE vores kunder (store som små) i Odense skal være tilfredse. Derfor arbejder vores dygtige og uddannede medarbejdere kun med de mest moderne Snerydning på fynog professionelle maskiner. På den måde er du altid sikret den mest effektive og miljøvenlige snerydning og saltning.

Stadig i tvivl om, at vi er det bedste valg til din snerydning og saltning? Så ring 38 71 17 00 eller udfyld formularen til højre. Vores professionelle team er parat til at guide dig til Odenses bedste snerydning og saltning døgnet rundt.

Skal du have snerydning i Odense? Så er vi klar til at rykke ud!

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder