Døgnservice
3871 1700

Snerydning Fyn

Vi tilbyder snerydning på hele fyn, fra Nyborg til Middelfart. Du kan læse mere om vores arbejde i Odense her.

Glatførebekæmpelse døgnet rundt

Fyn er fin – også om vinteren. Men selvom et kridhvidt snetæppe kan være smukt at se på, volder det desværre også tit stort besvær. Derfor er det vigtigt, at du er sikret en hurtig udrykning, når du har brug for snerydning på Fyn. Hos Snevagten A/S holder sneplovene aldrig stille, og du kan trygt ringe til os døgnet rundt.

Vi udfører professionel snerydning på hele Fyn, og ingen opgaver er for store eller for små. Vi tager os gerne af mindre gård- og fortovsarealer, ligesom vi heller ikke er blege for at tage det tunge skyts i brug, når store parkeringspladser og veje skal gøres køreklar.

Pris- og tilfredsgaranti på din snerydning på Fyn

Hos Snevagten har vi igennem ti år opbygget stor erfaring og ekspertise inden for glatførebekæmpelse. Derfor tør vi også garantere, at du bliver tilfreds. Hvis du imod forventning alligevel skulle være utilfreds med vores service, krediterer vi dig for det udførte arbejde. Vi ønsker ganske enkelt at være dit foretrukne firma, når du har brug for snerydning på Fyn, og derfor er din mening vigtigere end alt andet.

Vi ønsker dog ikke blot at være de bedste – vi vil også være de billigste. Derfor tilbyder vi som de eneste prisgaranti på snerydning på Fyn og resten af Danmark. Hvis du kan finde et billigere tilbud på en service, der svarer til vores, matcher vi prisen inden 24 timer. Vores eneste krav er, at det tilsvarende tilbud som minimum indeholder de samme fordele som vores. Det vil sige garanti for saltning i hele sæsonen og ikrafttræden af dækning senest et døgn efter underskrivelse af kontrakt.

Rettidig og professionel snerydning på Fyn

Rettidig snerydning og saltning er vigtigt – især for virksomheder, som er forpligtede til at holde befærdede arealer, sne- og isfri inden medarbejderne møder på arbejde.

Hos Snevagten overholder vi alle retningslinjer for snerydning og tilpasser vores arbejde efter de regler, der gælder for snerydning på Fyn og resten af landet. Når vi påtager os en opgave, bestræber vi os på at fuldføre den professionelt og rettidigt. Det betyder, at vi ofte arbejder sent om natten og i de tidlige morgentimer, så parkeringspladser, veje og andre arealer er ryddet for sne og is til tiden.

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er bosat i Rødovre, men vores service er landsdækkende, og derfor arbejder vi også med snerydning på Fyn og i resten af Danmark.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.