Døgnservice
3871 1700

Fastpriskoncept

Kan du huske vinteren anno 2010? Det var det år, hvor meteorologerne snakkede om århundredets værste snefald, og mange arbejdspladser måtte lukke pga. de store snedriver.

 

Snerydningsfirmaer havde kronede dage og kunne forlange ågerpriser, fordi alle havde brug for snerydning. Og hvis man ikke kunne betale, betød det bare tidlig juleferie for de uheldige og sneramte virksomheder.

Men sådan var det ikke for de af vores kunder (både private, virksomheder og institutioner) der havde tegnet en fastprisaftale med os. De fik nemlig lynhurtig og effektiv snerydning og saltning, da de havde allermest brug for det – og de betalte ikke en krone mere, end de plejer!

 

Hvad går vores fastpriskoncept ud på?

Fastpriskonceptet går ganske enkelt ud på, at prisen på professionel glatførebekæmpelse forbliver den samme, uanset hvor hård vinteren bliver. Det betyder, at vi er juridisk forpligtet til at tage os af din snerydning, selvom en større konkurrent smider et millionbeløb på bordet for at få snerydning først.

Vores fastpriskoncept er en forsikring. Det er en slags helgardering, hvis uheldet er ude og svarer lidt til kaskoforsikringen på din bil. Den koster måske lidt ekstra, men er det hele værd, når sneen rigtig begynder at fyge. Vejret er nemlig 100 % uforudsigeligt – meteorologerne kan ikke altid svare på, om det kommer til at dryppe i næste uge, eller om det bliver snestorm. Så hvis du spørger os, får du væsentlig mere ud af en fastprisaftale om snerydning og saltning end en kasko til firmabilen.

 

fastpriskonceptet svarer lidt til kaskoforsikringen på din bil og er det hele værd

 

Fastprisaftalen kan give store besparelser

Vores fastpriskoncept er ikke altid den billigste løsning, hvis det bliver en mild vinter. Men den er en fordel for budgetansvarlige i virksomheder, fordi den giver økonomisk sikkerhed og tryghed. Fastprisaftalen er også en fordel for offentlige eller private institutioner, f. eks plejehjem, der har brug for glatførebekæmpelse for beboernes sikkerhed, eller børnehaver og skoler, hvor børnene skal kunne lege sikkert uanset vejret. Og eftersom vi yder landsdækkende service, forpligter vi os til at rykke ud til alle vores kunder, uanset hvor langt ude på landet de bor.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder