Skip to main content

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT RYDDE SNE PÅ EN SMARTERE, GRØNNERE OG MERE SIKKER MÅDE, SÅ DE KAN GÅ EN SIKKER VINTER I MØDE

Læs om vores kunders erfaringer på denne side

Har du brug for en fleksibel aftale i forhold til din glatførebekæmpelse? Jesper fra TV2 ØST anbefaler at indhente mere end et tilbud, og lægger vægt på at et af disse SKAL være fra Snevagten A/S. Vi har nemlig en fleksibel tilgang til betingelserne, hvilket er sigende for samarbejdet med TV2 ØST.

Er du interesseret i en særaftale, hvori vi fungerer som underentreprise? Kenneth fra Anders Andersen giver sit besyv på hvordan denne aftale kunne se ud. Derudover sætter han et par ord på samarbejdet, herunder hvordan hele processen fra kortlægning, til betingelser og kontrakt foregår.

Er du ligesom Frank ude efter at få dine forventninger indfriet når frosten og sneen rammer? Forventninger er det vigtigste af få afstemt i et kundeforhold, så hør hvordan Snevagten finder en løsning på at udarbejde fastprisaftaler på flere arealer.

Er god kommunikation og information noget du værdsætter i et samarbejde? For Birgitte fra GF Engmarken forudsætter et godt samarbejde både kvalitet og åbenhed. Hos Snevagten A/S har vi løbende kontakt med vores kunder under før-, under- og efter vintersæsonen.

Har I en ejerforening, som overvejer hvilken løsning på glatførebekæmpelse, der passer bedst? Hør hvordan Thomas fandt den bedste løsning, hvor han med 100% sikkerhed kan stole på, at der bliver mødt op når frosten falder.

VI HAR SNERYDDET OG SALTET HOS


Trustpilot anmeldelser

 • Jeg blev kunde i Snevagten i 2021 vedrørende min lille gågadeejendom og assistancen fra Snevagten i sæsonen 2021/22 har været perfekt – og til og med til en rimelig pris. Jeg er netop blevet bestyrelsesmedlem i en lidt større ejerforeningen og vil i dag anmelde denne forening som forventet fremtidig kunde i Snevagten.
  Med venlige hilsner

  Jens Balslev
 • Har været fuld tilfreds med snerydning og saltning i vinteren 21/22. Det er god service man får en meddelelse hver gang de har været forbi, så man ikke behøver at være nervøs for, at forholdene er i orden.
  Mvh

  Fl. Winther-Jørgensen
 • Vores grundejerforening har benyttet Snevagten gennem de seneste år og er meget tilfredse med både service, behandling og betaling. Tak for godt samarbejde.
  Helle N

 • Rigtig gode til at reagere meget hurtigt hvis der skulle være noget der ikke var helt efter planen. Nemt at komme i kontakt med firmaet.
  Line Pohlmann

 • I var der bare på pletten da der var glat og da sneen faldt
  Merete

 • Super god service og meget pligtopfyldende. Dejligt, at vi altid får besked, når de har været på en af vores ejendomme.
  Zand Ahani

  TILFREDSHEDGARANTI

  Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.

  Om Snevagten

  Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

  Snefri hver morgen – og resten af dagen


  Vi er din garanti for at din virksomhed er fri for sne hver morgen inden medarbejderne møder ind. Snevagten A/S har tilstrækkelig kapacitet og vi tager derfor i mod alle slags opgaver. Vi hjælper både med snerydning og saltning af fortove, parkeringspladser, gårde eller andre arealer. Døgnet rundt er vi klar til at rykke ud med vores mandskab og maskiner.

  Snevagten A/S er Danmarks førende snerydningsfirma og vores mål er at fastholde denne position. Vi formår at gøre vores kunder tilfredse ved at følge vores værdier; troværdighed, pålidelighed og omhu.

  Ønsker du at bestille en konsulent og et uforpligtende tilbud, kan du ringe til os på tlf. 38 71 17 00 eller benytte kontaktformularen.

  BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS

  +45 3871 1700