Skip to main content
[rev_slider alias=”undersider”]
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

DANMARKS BEDSTE SNERYDNING

FÅ ET SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ DIN SNERYDNING

Snevagten A/S er Danmarks førende leverandør af snerydning og glatførebekæmpelse med udrykning til hele landet. Vi har altid en række fantastiske fordele til vores kunder, bl.a. prisgaranti, døgnvagt og tilfredshedsgaranti. Sidstnævnte er vi faktisk de eneste i landet, der tilbyder. Du har også mulighed for at tegne en fastprisaftale med os, så du på forhånd ved, præcis hvad snerydningen kommer til at koste.

VÅGN OP TIL SNEFRI AREALER HVER MORGEN

Hos Snevagten A/S har vi en ambition om at være landets førende og mest seriøse snerydningsfirma, så høj kundetilfredshed er alfa og omega for os. Derfor går vi til enhver opgave med den største kvalitetsbevidsthed og altid med udgangspunkt i vores kerneværdier: troværdighed, pålidelighed og omhu. Det gælder uanset opgavens størrelse og sværhedsgrad.

Vores dygtige og uddannede mandskab og vores smurte maskiner er nemlig klar til at rykke ud døgnet rundt, så du kan vågne op til snefri arealer hver morgen – og resten af dagen.

I modsætning til mange af vores konkurrenter i branchen, kan vi garantere salt til hele sæsonen. Vi har vores eget store saltlager og en leverandør, der garanterer nye forsyninger hele sæsonen – uanset hvor streng vinteren bliver. Til dags dato kan vi derfor bryste os af aldrig at være løbet tør for salt.

Du er velkommen til at bestille en konsulent, og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start her, og få mere at vide.

Support

Snevagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet.
Ring på tlf. 38 71 17 00 og få svar på dine spørgsmål om snerydning.

TILFREDSHEDSGARANTI

Snevagten giver som de første også tilfredshedsgaranti på snerydning og saltning. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – ganske enkelt.

EVALUERING

Efter hver vinter evaluerer vi forløbet sammen med kunden. Hvis snerydningen har forårsaget skader, bliver de naturligvis udbedret af Snevagten.

VI ER DIN PARTNER I DEN KOLDE ÅRSTID

Snevagten A/S har tilstrækkelig kapacitet til at påtage sig opgaver af ethvert omfang. Uanset om det drejer sig om snerydning og saltning af korte fortove, store parkeringspladser, gårde eller andre arealer. Og vores mandskab og maskiner er klar til at rykke ud døgnet rundt. Vi følger alle snerydningsregler og er ganske enkelt din garanti for, at virksomheden er snefri hver morgen – og resten af dagen.

Vi har vores eget store saltlager samt en leverandør, som 110 procent garanterer nye forsyninger hele sæsonen. Vi kan derfor i dag prale af at aldrig være løbet tør for salt!

Du er velkommen til at bestille en konsulent og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start hér, og få mere at vide.

Vores mål er meget enkelt: Nemlig fortsat at være et af landets førende og mest seriøse snerydningsfirmaer. Det opnår vi kun, hvis vores kunder er tilfredse – og det er de heldigvis. For os er nøgleordene troværdighed, pålidelighed og omhu.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN
Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos