Døgnservice
3871 1700

Snerydning på Amager

Hvis du er indfødt ama’rkaner ved du sikkert, at snefnuggene er særligt listige på de kanter. De daler så stille ned, at man sjældent vågner ved lyden. Og det er ret upraktisk, når vækkeuret først ringer klokken syv. På det tidspunkt skal sneen nemlig allerede være ryddet og området saltet, siger myndighederne. Og de mener det faktisk så alvorligt, at der kan vanke bøder og endda sagsanlæg fra forbipasserende, hvis de falder, og kommer til skade på din matrikel i tidsrummet 7-22.

Heldigvis sover vi aldrig hos Snevagten A/S (i hvert fald ikke os alle sammen). Derfor ved vi altid, hvor det sner, og rykker ud med det samme overalt i København S med professionel snerydning og saltning. Vi servicerer alle typer af kunder, og klarer enhver opgave, lige fra Hr. Hansens fortov til parkeringspladserne hos Shell. Og vi rydder naturligvis også gerne for dig.

Fuld servicepakke til alle i København S

Vi kommer overalt på Amager, og kan til både private og erhvervskunder tilbyde en lang række services, herunder:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

Læg eksempelvis mærke til tilfredshedsgarantien. Som de eneste i branchen giver vi garanti for, at du er 100% tilfreds. Hvis vi ikke lever op til de aftaler, der er indgået, tager vi ikke betaling for opgaven. Det tør vi selvfølgelig kun, fordi vi VED, du bliver tilfreds. Vi taler af mange års erfaring.

Laveste pris på snerydning, uden diskussion

De fleste tror, at det er alt for dyrt at lade professionelle stå for snerydningen, men der tager de fejl. Prøv selv at indtaste dine data i prisberegneren her på siden, så du kan få en ide om, hvor billigt det er. Du kan også ringe til os for et estimat – eller endnu bedre: Lad os kigge forbi, og kaste et blik på dine arealer uden beregning. Så kan vi give dig et konkret, men uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi giver i øvrigt prisgaranti, og matcher ethvert tilbud fra de konkurrenter, der er i stand til at tilbyde de samme serviceydelser som os. Med andre ord: Det bliver ikke billigere end hos Snevagten A/S.

Det er nu, du skal handle, hvis du vil have en aftale på plads, før sneen overrasker. Udfyld kontaktformularen til højre, eller ring direkte på tlf.: 38 71 17 00. Så kan vi tage en snak om din ejendom og se på, om det vil være mest fordelagtigt med assistance efter behov eller en aftale, hvor prisen er fast, uanset hvor meget det sner.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.